HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Kasım 2018 Salı Saat: 08:14

YÜKSEL; “ULUBEY, 31 MART’TAN SONRA YENİ BİR MİLAT YAŞAYACAK”

AK Parti Ulubey Belediye Başkanlığı aday adayı Özgür Yüksel, Ulubey’in 31 Mart’tan sonra yeni bir milat yaşayacağını söyledi. Yüksel, Ulubey’in 31 Mart’tan sonra hazırlamış olduğu projeler ve yapacağı hizmetler ile yükseleceğ
YÜKSEL; “ULUBEY, 31 MART’TAN SONRA YENİ BİR MİLAT YAŞAYACAK”

AK Parti Ulubey Belediye Başkanlığı aday adayı Özgür Yüksel, Ulubey’in 31 Mart’tan sonra yeni bir milat yaşayacağını söyledi. Yüksel, Ulubey’in 31 Mart’tan sonra hazırlamış olduğu projeler ve yapacağı hizmetler ile yükseleceğine dikkat çekerek hemşerilerinden destek beklediğini söyledi.

İlçe halkından destek alıp göreve geldiği takdirde, Ulubey için hayallerini de dile getiren Özgür Yüksel; “Ben kentleşmeye çok önem veriyorum. Ulubey bildiğiniz gibi coğrafi konum nedeniyle heyelanlı bir bölgede yer alıyor. 2006 yılında ki afetle de ilçemizde sancılı bir süreç başlamıştı. Çok şükür ki hükümetimiz gerekli müdahaleyi yaparak afet yaralarını süratle sarmayı başarmıştı. Bu süreçten sonra kentleşmeye çok önem veriyorum. O yüzden Büyükşehir Belediyemizin de desteğini alarak ilçemizde öncelikli olarak Kentsel Dönüşüm projesini ivedilikle hayata geçirmek en büyük hayallerimden bir tanesidir” dedi.

Ulubey’in gelişme noktasında bir türlü makus talihini yenemediğini de sözlerine ekleyen Yüksel, Kalkınma ve refah bakımından öncelikli hedefinin göçü önlemek ve giden göçü geri getirmek olduğuna dikkat çekti.

Yüksel, açıklamasında; “Üretim ve istihdama çok önem veriyorum. İlçemizde sanayileşme, tarım, eğitim ve turizm adına atılması gereken bütün adımları atacağıma inanıyorum. İlçemizde mevcut bir silah fabrikası bir de tekstil atölyemiz var. Her ikisinde de yüz kişinin üzerinde insan çalışıyor. Birde medikal fabrikamız var. Burada da önemli bir sayıda istihdam söz konusudur.

Artık çalıştırmaya eleman bulamıyoruz. Öyle ki buralarda çalıştırılmak üzere Altınordu ilçemizden eleman temin etmek zorunda kalıyorlar. Bu ve bunlar gibi tesisleri çoğaltarak ilçe nüfusunu yeniden geri kazanmak istiyoruz.

Geçmişte, Şuayip Tepesi ve Güzelyurt mahallemiz için önemli çalışmalar elde ettim. Güzelyurt’ta geleneksel hale getirdiğim Karakucak güreş festivali ile her yıl etkinliğimize devam etmekteyiz. Bundan sonrada devam edeceğiz.

Şelalelerimize gelince dönemin eski valilerinde İrfan Balkanlıoğlu ilçemize yaptığı ziyarette Ohtamış şelalemize hayran kalmıştı. Biz buralarda insanların günübirlik değil birkaç gün veya haftalık kalmalarını sağlamak zorundayız. Bunun için doğayı tahrip etmeden tesisleşmeye gitmeliyiz. Konaklama ve sosyal donatılarla bunu sağlamayı hedefliyorum” diye konuştu.

Üniversite öğrencileri ve gençlere yönelik düşüncelerine de değinen Yüksel; “Meslek Yüksek Okulumuz ilçemiz için önemli bir koldur. Üniversiteli gençlerimizin gerek eğitim gördükleri süreçte gerekse sosyal yaşantılarında ilçemizde maalesef yeteri kadar bir tesisleşme yok. Bunun için biz yeni bir proje hazırladık. Tıpkı bir kampüs gibi projemizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

İçerisinde bütün sosyal donatıların yer aldığı bu projemizle üniversiteli gençlerimize daha iyi hizmet sunmayı arzu ediyoruz. Şu an ilçemizde yaklaşık 400 üniversiteli öğrencimiz bulunmaktadır. Kapasite artıkça hizmetlerimizi de artırmak zorundayız” şeklinde konuştu.

İlçede ki yol çalışmalarına da dikkat çeken Yüksel; “Öncelikle Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yolunda ki çalışmalar yeniden başladı. Bunu hatırlatmakta yarar görüyorum. Ümit ediyoruz ki önümüzde ki yılda bu yolda artık nihayete erilir. Başçardak ve Ören yolu için çok meşakkatli bir çalışma yaptık. Eskiden at yolu diye tabir edilen bu yolda belediyemiz yaptığı yol çalışmalarıyla burada sıfır bir eksvatörü hurdaya çıkardı.

Şu an yapılan yol çalışmalarında çok şükür iki araç yan yana geçebiliyor. Ancak yeterli mi? Değil. Bundan sonra ki süreçte beton yol çalışmaları ve asfalt çalışmalarına ağırlık verilmesi gerekiyor. Tabi bu hizmetin yapılmayacağı anlamına gelmesin. Önümüzde ki süreçte de bu iki mahallemizin yol çalışmalarına hız vereceğimize kimsenin şüphesi olmasın.

Sonuç itibarıyla Ulubey’de önceliğimiz giden göçü geri kazandırmak ve süratle üretim ve istihdama geçmek olacaktır. Bunun için yatırım hamleleri konusunda bütün girişimcilere kapımızı sonuna kadar açık tutacağız. Bununla birlikte kentsel dönüşüm projelerimizle daha modern bir Ulubey ortaya çıkaracağız. Meslek Yüksek Okulumuz ile yerel yönetimlerimiz ile devlet yatırımlarının da takviyeleri ile Ulubey’i yükseltmeyi ve yüceltmeyi hedefliyoruz. Onun için 31 Mart’tan sonra Ulubey ilçemizde yeni bir milat dönemi başlatacağız” dedi.

Özgür Yüksel Kimdir?

1984 Ordu Ulubey doğumludur. Milli sporcu Siyah kuşak 2.dan Kick Boks Antrenörüdür. İlimizi Türkiye’de ve Uluslararası arenada temsil ederek dereceler elde etti.

2008 yılında aktif spor hayatını bırakıp antrenörlüğe devam ederek yetiştirdiği sporcuları Türkiye ve uluslararası Arenada başarılar elde etti. Türkiye dağcılık federasyonu Ordu İl temsilcisi ve profesyonel dağcıdır.

İleri derecede kayak bilmekte ve Uluslararası kayak hakemliği yapmaktadır. Amatör Spor kulüpleri federasyonu Disiplin Kurulu başkanlığını yürütmektedir. İlçesine turizm ile alakalı çeşitli çalışmalar yapmış ve tanıtımında büyük rol üstlendi.

Ordu Turizm Alt Yapı hizmetler birliği encümenliği yapmıştır. Üniversite yıllarında AK Partinin teşkilatlarında bulunmuş ve 2010 yılında Ak Parti Ulubey Gençlik Kolları Başkanı görevine seçilmiş başarılı bir şekilde bu görevi İki dönem yürüten Yüksel 2014 yerel seçimlerinde Ulubey Belediye Meclis üyeliğine seçilerek Ordunun en genç belediye meclis üyesi oldu.

Ulubey AK Parti grup başkan vekili ve Kâtip üyesidir. Çeşitli STK’larda başkanlık yapmıştır. Üniversite mezunu işletme bölümünü okumaya devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız