HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Aralık 2018 Pazar Saat: 12:59

“BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSUNU PEKİŞTİRİYORUZ”

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “Vali Konağı, Milletin Konağı” projesi kapsamında, Vali Konağı’nda muhtar eşlerini ağırlamaya devam ediyor.   
“BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSUNU PEKİŞTİRİYORUZ”

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “Vali Konağı, Milletin Konağı” projesi kapsamında, Vali Konağı’nda muhtar eşlerini ağırlamaya devam ediyor. 

 

 “Vali Konağı Milletin Konağı” projesi kapsamında ilk olarak, 27 Kasım Salı günü Altınordu ilçesine bağlı Akyazı, Aziziye, Bahçelievler, Bucak, Durugöl, Düz, Burhanettin, Karşıyaka, Kirazlimanı, Saray, Şahincili, Şarkiye, Şirinevler, Yenimahalle, Akçatepe, Kayabaşı, Yemişli, Çavuşlar, Yemişli, Delikkaya, Terzili, Düzköy, Yıldızlı, Güzelyalı ve Kovancı mahallelerinin muhtar eşlerini ağırlayan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün de Mesudiye ve Gölköy İlçelerinden gelen muhtar eşlerini misafir etti.

 

Muhtar eşlerine hatırlarını sorarak, sohbette bulunan Bayan Yavuz, “Ordu’muzun en güzel ilçelerinden olan Mesudiye ve Gölköy’ümüzde görev yapan muhtar eşlerini Milletin Evi’nde ağırlamaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim” dedi.

 

Mesudiye’nin Doğançam, Yenimahalle, Arpaalan, Yardere, Mahmudiye, Erik, Aşağı Gökçe, Yukarı Gökçe, Topçam, Köşe mahalleleri ile Gölköy İlçesinin Ahmetli, Bulut, Direkli, Haruniye, Hürriyet, Güzelyurt, Kuşluvan, Sarıca ve Özlü mahalle muhtarlarının eşlerini konuk eden Bayan Yavuz, ”Her zaman Vali Beyle ifade ettiğimiz gibi, burası milletin konağıdır. Buraya herkesin girme hakkı var. Bugün de yine muhtar eşlerimizle birlikteyiz. Salı günü Altınordu ilçemize bağlı mahalle muhtarlarımızın eşleri misafirimiz olmuştu.

Bugün de Mesudiye ve Gölköy ilçelerimizde görev yapan mahalle muhtarlarımızın eşlerini misafir ediyoruz. Bu programla, ilimizde görev yapan muhtarlarımızın eşlerini yakından tanımış oluyorum. Aynı zamanda muhtar eşleri de birbirleriyle tanışma, kaynaşma fırsatı elde etmiş oluyor.

Böylece birlik, beraberlik duygusunun gelişmesine vesile oluyoruz. Muhtar eşlerimiz ilk defa Vali Konağına geldiklerini belirttiler. Daha önce misafir ettiğimiz muhtar eşleri de ilk defa Vali Konağında ağırlandıklarını bizzat dile getirdiler. Vali beyle beraber bundan dolayı çok mutluyuz. Ordu’da görev yaptığımız sürece Milletin Konağında toplumun her kesiminden insanlarımızı misafir etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Muhtar eşleri ise yaptıkları konuşmada, “Vali Konağının kapılarını bizlere açan Sayın Valimiz ve değerli eşi Selda Yavuz hanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Davet dolayısıyla onur duyduk ve hemen gelmek istedik. Bizlere burada bir ilk yaşattınız ve muhtar eşleri olarak birbirimizle tanışma fırsatı vererek, kaynaşmamızı sağladınız. Sizin güleryüzünüz, misafirperverliğiniz herşeye değdi. Çok memnun ve mutlu olduk” diyerek, duygularını dile getirdiler.

 

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “Vali Konağı Milletin Konağı” projesi kapsamında ayrıca, muhtar eşleri ile doktorları buluşturarak, sağlık konusunda da bilgilenmelerini sağladı.

 

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Gülçin Karacakurt ile Altınordu İlçe Sağlık Müdürü Dr.Seda Nur Yıldız “Toplum Tabanlı Kanser Taraması”  konusunda bilgi vererek, kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekti ve muhtar eşlerinin merak ettiği soruları yanıtladı.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız