HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 15:27

ORDU’DA 1 MAYIS COŞKUSU

Ordu’da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı. Ceren Özdemir Meydanında toplanan emekçiler Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşe DİSK, KESK, Sosyal Emekçi Sendikası, 
ORDU’DA 1 MAYIS COŞKUSU

Ordu’da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı. Ceren Özdemir Meydanında toplanan emekçiler Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşe DİSK, KESK, Sosyal Emekçi Sendikası, Belediye İş Sendikası ve birçok sivil toplum kuruluşu da katıldı.

Güvenlik önlemlerinin alındığı, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalık, birlik ve dayanışma içinde coşkulu ve eğlenceli bir gün geçirdi. Şarkılar söylendi. 

Eğitim Sen Ordu Şube Başkanı Nursen Kaymaz, 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliklerinde emekçilere seslendi. Kaymaz, şu ifadelerle duygularını dile getirdi: "Kutlu olsun! Bugün, emekçilerin birlik, dayanışma ve mücadeleyi bayram şeklinde kutladığı önemli bir gün. Bir Mayıs, dünyanın dört bir yanında emeğin alın terinin gururla kutlandığı bir gün.

Kapitalist sömürü düzenine karşı bir başkaldırı günüdür. Bu vesileyle, emekçilerin, işçilerin, işsizlerin ve yoksulların başkaldırısını selamlıyorum. Gelecek güzel günlerin müjdesini yüreklerinde taşıyanlara selam olsun. Umudun resmini çizenlere, alanları renklendirenlere selam olsun.

Sömürüye ve talana karşı direnenlere selam olsun. Kadınların haklarına ve özgürlüklerine sahip çıkanlara selam olsun. Üniversitelerine sahip çıkan akademisyenlere ve öğrencilere selam olsun. Bugün Taksim Meydanı'nda direnen yoldaşlarımıza selam olsun. İstanbul'da faşist uygulamalara karşı direniş gösterenlere selam olsun. 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun!"

Nursen Kaymaz'ın konuşmasının ardından katılımcılar, coşkulu bir şekilde etkinlikleri sürdürdü. Herkes, gelecek için umutla ve mücadeleyle dolu günlerin geleceğine inanarak birbirlerine selam verdiler.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, 1, MAYIS, COŞKUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız