HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ocak 2019 Çarşamba Saat: 10:05

TEMİZ; “SAADET PARTİSİ BU ÜLKENİN ÇİMENTOSUDUR”

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, yaklaşan 31 Mart seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
TEMİZ; “SAADET PARTİSİ BU ÜLKENİN ÇİMENTOSUDUR”

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, yaklaşan 31 Mart seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Temiz, yaptığı açıklamada; “Ülkemizin, siyasi,  sosyal,  ekonomik,  dış politika,  eğitim,  sağlık,  kültür başta olmak üzere,  her türlü maddi ve manevi meselelerde büyük bir çıkmazın içine  sürüklediği bir dönemi yaşarken,  çıkış için bir umut olan 31 Mart mahalli seçimlerine yaklaşmaktayız.

Gerek Cumhurbaşkanı’nın gerekse iktidar ortağı Devlet Bahçeli’nin,  muhalefet partilerine ve seçmenlerine yönelik hakaretlerinin, gerekse meclisteki muhalefet partilerinin liderlerinin sergiledikleri,  kin  ve öfke dilinin toplumsal gerginliğe sebebiyet vermesi,  ülke meseleleri için hiç birinin bir umut olmadığını göstermektedir” dedi.

Bu kaostan çıkışın yolu farklılıklarımıza saygı göstererek,  birlikte yaşama üzerine konuşmak,  birlikte çözüm üretmektir diyen Temiz, şöyle devam etti; “Bunu sağlayabilecek tek güç Saadet Partisi’dir. Saadet Partisi bu ülkenin çimentosudur.

Millet iradesini yok sayan,  seçmenin beklentilerini karşılamaktan, illerin ilçelerin sorunlarına çözüm üretecek bilgi ve tecrübeden yoksun,  sadece birilerinin yakını yandaşı olanların makamlara atandığı, aday yapıldığı bir zamanda, Saadet Partisi olarak,  ehliyet,  liyakat  ve adalet vasıflarına sahip milletin iradesini yönetime taşıyacak adayları milletin önüne koyma gayretimiz sürmektedir

Bu noktada,  siyasi düşüncesi,  kimliği ne olursa olsun herkesi Saadet Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.

Yerel yönetimlerden rüşveti Adam kayırmayı, ihaleciliği,  israfı ve yolsuzluğu kaldırmak,  afil ve şeffaf bir belediye yönetimi kurmak,  israfı ortadan kaldırıp,  üretim belediyeciliğini hayata geçirmeye hedefiyle,  bu hedefler için birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız