HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Şubat 2019 Pazartesi Saat: 09:31

DSP, ADAYLARINI TANITTI

Demokratik Sol Parti (DSP) Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere seçimlere gireceği ilçelerde ki adaylarını tanıttı. DSP İl Binasında düzenlenen programda adayları İl Başkanı Hayati Sönmez basına ve kamuoyuna tanıtarak DSP’n
DSP, ADAYLARINI TANITTI

Demokratik Sol Parti (DSP) Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere seçimlere gireceği ilçelerde ki adaylarını tanıttı. DSP İl Binasında düzenlenen programda adayları İl Başkanı Hayati Sönmez basına ve kamuoyuna tanıtarak DSP’nin halkı seçeneksiz bırakmayacağını söyledi.

Sönmez, yaptığı açıklamada; “Bugün parti binamızda Demokratik Sol Partimizin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı başta olmak üzere Altınordu ve seçime gireceğimiz diğer ilçelerimizin adaylarını kamuoyuna duyurmak için biraradayız. Adaylarımızı tanıtmadan önce birkaç kelime söylemek istiyorum. Öncelikle DSP'nin kapıları demokrasiye inanan herkese açık. Cumhuriyet değerlerine gönülden inanan tüm yurttaşları DSP adaylarını desteklemeye davet ediyoruz.

Hafızalarımızı yoklarsak geçmişte biz bu devleti büyük bir batağın içinden çıkardık. Devletimize ve milletimize hizmet etmekten çekinmeyiz. Bizim inancımız şu ki 1 Nisan'dan sonra DSP çalışmalarını en net bir şekilde ortaya koyacak ve 2023'ün belirleyici partisi olacaktır.

DSP'nin bu ülkenin gerçeklerinden ortaya çıktığını ve böyle kurulduğu herkesçe bilinmektedir. Hiçbir zaman halkımızı seçeneksiz bırakmayacağız. Kendi adaylarımız ve değerlerimizi savunan arkadaşlarımız ile toplum karşısına çıkacağız ve DSP'nin ak güvercinli logosunu göreceksiniz” dedi.

DSP Altınordu Belediye Başkan Adayı Kezban Sönmez ise yaptığı konuşmada; “Demokratik Sol Parti olarak bugüne kadar hiçbir partiyle ittifak yapmadan seçime giriyoruz. Evet 2019’un 31 Mart’ında da kimseyle kavga sürecinde olmadan ittifaksız bir şekilde sandığa gidiyoruz. Ayrıştırıcı değil bütünleştirici bir parti olduğumuzu Türk halkıda, Ordu kamuoyu da çok iyi biliyor ve takdir ediyor. DSP oyun bozan değil, oyun kuran bir partidir.

DSP olarak kendi içinde kavga eden, anlaşamayan partilerden ne bu ülkeye ne bu halka bir fayda gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz. DSP olarak, ülkemize ve Ordumuza sulh, beraberlik ve huzur vadediyoruz. Bizler halkın belediyelerini kurmak için geliyoruz. Ordu'da insan odaklı şeffaf belediyeleriyle Türkiye'ye örnek olacak istihdama dayalı projelerimizle 1 Nisan’da Ordumuza hoş geldin bahar diyeceğiz. Gözün aydın Ordu, Gözün Aydın Türkiye Ak Güvercin geliyor diye diye Kurucumuz ve Türkiye Cumhuriyeti’nin eski başbakanlarından Kıbrıs Fatihi merhum Bülent Ecevit’in ruhunu da böylece yadetmiş olacağız. Ordu bu kez DSP diyecek ve buna yürekten inanarak geliyoruz” diye konuştu.

DSP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ergün’de yaptığı konuşmada; “Türkiye’yi 31 Mart 2019’da iki kutuplu seçimlere sokmaya çalışıyorlar. Biz davamıza ve çalışmalarımıza demokrasi tarihinin çok önemli ve eşsiz liderlerinden Merhum Bülent Ecevit'in kurmuş olduğu partide devam edeceğiz. Aldığımız emanetin ve mesuliyetin bilinciyle aşkla, şevk ile yolumuza devam edeceğiz.

Demokratik ortamlarda kadının erkeğin insan hakları mücadelesine ve huzura DSP çatısı altında devam edeceğiz. 1 Nisan'da başarının sahibi yine Demokratik Sol Parti olacaktır. Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Ordu’da da önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğunu ve seyirci kalmayıp yarıştan kazanan tarafın DSP olacağına yürekten inanıyoruz. Halkın kendi adayını görmek istediğini biliyoruz. O aday Ecevit’in partisinden halkın huzuruna çıkan işte bizleriz. Halk kendisine dayatılanı değil, kendi özgür iradesiyle seçtiğine karar verecek.

Ordu halkı bütün samimiyetimle ifade etmek istiyorum ki bu kez Karaoğlan’a vefa borcunu ödeyecektir. Önümüzde ki hafta AR-GE raporlarımız doğrultusunda ben başta olmak üzere bütün adaylarımızda peş peşe projelerini ortaya koyacaktır. Halka dayalı, insana dayalı, önce insan dediğimiz bütün projelerimizle 1 Nisan’da yeni bir bahara birlikte merhaba diyeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Hayati Sönmez, belediye başkan adaylarını şu şekilde sıraladı: DSP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Malimüşavir Aydın Ergün

DSP Altınordu Belediye Başkan Adayımız, Eski İl Başkanımız Kezban Sönmez

DSP Fatsa Belediye Başkan Adayımız, Emekli Mehmet Baştürk

DSP Ünye Belediye Başkan Adayımız, Reklamcı Fatih Güney

DSP Korgan Belediye Başkan Adayımız, Eski İlçe Başkanımız Veysel Araç

DSP Gürgentepe Belediye Başkan Adayımız, İşadamı Salih Şanlı

DSP Kabadüz Belediye Başkan Adayımız, Esnaf Erbay Çeküç

DSP Perşembe Belediye Başkan Adayımız, Reklamcı Güven Günindi

 

Anahtar Kelimeler : DSP, ADAYLARINI, TANITTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız