HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Şubat 2019 Pazartesi Saat: 10:26

“NEREDE KALMIŞTIK?”

Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İçişleri eski bakanı İdris Naim Şahin, Ordu sınırında Ünye’nin giriş kapısında Cumartesi günü saat: 12.52’de meşaleler ve sloganlarla coşku içinde karşılandı. Ünye s
“NEREDE KALMIŞTIK?”

Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İçişleri eski bakanı İdris Naim Şahin, Ordu sınırında Ünye’nin giriş kapısında Cumartesi günü saat: 12.52’de meşaleler ve sloganlarla coşku içinde karşılandı.

Ünye sınırında ki karşılama alanında seçim otobüsü üzerinde hemşerilerine seslenen Şahin, “Bu hareket, bu yolculuk Ordu’nun ortak hareketidir, ortak buluşmasıdır ve ortak yolculuğudur.” diyerek kendisine gösterilen teveccühe teşekkür etti.

Kendisini karşılamaya gelenlere seslenen Şahin; “‘Nerede kalmıştık?’ diyerek inşallah Ordu yollarında, Ordu yaylalarında, Ordu derelerinde, Ordu tepelerinde yürüyüşümüze onurlu şekilde devam edeceğiz. İnşallah hepimiz kardeşliğimiz öne çıkararak birlikte, beraber yolculuğumuza bundan sonra da devam edeceğiz.” dedi.

BU BULUŞMA BİR ÖZE DÖNÜŞ BULUŞMASIDIR

Ordu il sınırında kendini karşılayan coşkulu buluşma için gelenlere teşekkür eden Şahin, “ “Bu buluşma bir öze dönüş buluşmasıdır, bu buluşma bu yolculuk bir eve dönüş yolculuğudur. Bundan sonra sadece seçim öncesi değil, inşallah 1 Nisan’dan sonra da şaka değil, gerçek olarak birlikteyiz” diyerek Ordu’da siyasetin tarihine imza atıldığını ifade etti.

BU YOLCULUK SİZİN DAVETİNİZE İCABETTİR

Ordulu hemşerilerinin davetine icabet ederek memleketi için yeni bir yolculuğuna çıktığını ifade eden Şahin, “Bugün çıktığımız, bugün başlattığımız, saat 12.52 itibariyle gerçekleştirdiğimiz buluşma; güzel şehrimizin, güzel Ordu’muzun kalkınması adına, hemşerilerimizin, Ordu insanımızın, Ordu’daki, Ordu dışındaki gurbetteki hemşehrilerimizin iyiliği ve mutluluğu için başlamış bir harekettir. Bu yolculuk kişisel bir yolculuk değil, bu yolculuk bir kapı çalma yolculuğu değil, bu sizin, sizin şahsınızda bütün değerli hemşehrilerimizin, Ordulu kardeşlerimizin şahsıma yönelttiği değerli davetin, gönülden davetin karşı konulmaz karşılığıdır. Sizin davetinize icabettir” diye konuştu.

YÜRÜYÜŞÜMÜZE ONURLU ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ

“Nerede kalmıştık?” diyerek yürüyüşümüze onurlu şekilde devam edeceğiz” “‘Nerede kalmıştık?’ diyerek inşallah Ordu yollarında, Ordu yaylalarında, Ordu derelerinde, Ordu tepelerinde yürüyüşümüze onurlu şekilde devam edeceğiz.” diyen Şahin, şunları ifade etti: “Dere yatağına, yiğit otağına döner. Yiğit yaş alabilir ama sevdası zayıflamaz, sadece güçlenir. Bizim toprağımız bir, kültürümüz bir, aklımız bir, ahlakımız bir, yolumuz bir, aynı toprağın çocuklarıyız. Aynı ananın evlatları, aynı ağacın dalları, aynı çınarın yaprakları olarak bugün buradayız. İnşallah hepimiz kardeşliğimiz öne çıkararak birlikte, beraber yolculuğumuza bundan sonra da devam edeceğiz. “1 Nisan’dan sonra şaka değil, gerçek olarak birlikteyiz.

Bugün sınırımızda başlattığımız bu buluşma buradan sonra Ünye’mizden, Fatsa’mıza, Bolaman’dan Yalıköy’e Medreseönü’ne Perşembe’ye ve inşallah Altınordu’muza kadar devam edecek. Bundan sonra sadece seçim öncesi değil, inşallah 1 Nisan’dan sonra da şaka değil, gerçek olarak birlikteyiz.” “Bu buluşma öze dönüş buluşmasıdır”  Bu buluşma bir öze dönüş buluşmasıdır, bu buluşma bu yolculuk bir eve dönüş yolculuğudur. Evinizdir, sizin eviniz benim evimdir.”

ORDU’DA SİYASETİN TARİHİNE İMZA ATTINIZ

 “Ordu bir bütündür, Ordulular kardeştir, bir kardeşlikle inşallah ilerleyeceğiz” diyerek birlik mesajı veren Şahin, şunları ifade etti: “Zahmetiniz, asil duruşunuz için, bu büyük buluşma için, Ordu birliği ve beraberliği için, tarihe attığınız ve Ordu tarihine attığınız insan imzası için sizleri alkışlıyorum. Diyorum ki buradan itibaren hep beraber huzur içinde yolumuza devam edelim. Bu sınırda burada, Ordu’nun tarihinde siyasetin tarihine ıslak bir imza attınız. O imza inşallah bu tarihten sonra hep yaşayacak. Sizin imzanız, sizin duruşunuz gerçekten herkesin inanıyorum ki dikkatini çeken bir duruştur. Bugün Saadet Partisi otobüsü etrafından gerçekleşen bu buluşmada, A’dan Z’ye kadar ilimizin bütün partilileri, bütün insanları hepsi bizim kardeşimizdir. Bu hareket, bu yolculuk Ordu’nun ortak hareketidir, ortak buluşmasıdır ve ortak yolculuğudur.”

2 BİN 500 KİŞİYLE COŞKULU KARŞILAMA

 Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı karşılamada Şahin’in konuşması sık sık alkış ve tezahuratlarla kesilirken, bazı vatandaşlar bozkurt işareti yaparak Saadet Partisi’nin adayı İdris Naim Şahin’e destek verdi. 3 kurbanlık koçunun getirildiği karşılama töreninde, Şahin kurbanların birinin Çocuk Esirgeme Kurumu’na, birini Ünye El Ele Derneği’ne ve diğerini ise Kuran Kursu’na verilmesini istedi.

Ünye girişindeki karşılamanın ardından yola devam eden Şahin’in otobüsünün önü Ünye Cumhuriyet Meydanında sevenleri tarafından kesildi. Otobüsü durduran Şahin, hemşerilerini selamlayarak Fatsa, Bolaman ve Ordu programlarını gerçekleştirmek üzere Ünye’den Ordu’ya gelen Şahin, burada da partililere seslenerek benzer mesajları verdi.

Karşılama programına Saadet Partisi Ordu İlçe Başkanı Erkan Temiz, Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, Saadet Partisi İlçe Belediye Başkan Adayları, Ünye eski Belediye Başkanları Ahmet Arpacıoğu ve İsmail Cerrahoğlu, partililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler : “NEREDE, KALMIŞTIK?”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız