HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Mart 2019 Cuma Saat: 09:54

"DURUGÖL’DE BÜTÜN YÜZLER GÜLECEK"

Ordu’nun Altınordu İlçesi Durugöl Mahallesi Muhtar adayı Meftune Güler, Durugöl’de iddialı bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar içerisinde favori gösterilen Meftune Güler, ortaya koyduğu projelerle parmak ısırtma
"DURUGÖL’DE BÜTÜN YÜZLER GÜLECEK"

 

Ordu’nun Altınordu İlçesi Durugöl Mahallesi Muhtar adayı Meftune Güler, Durugöl’de iddialı bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar içerisinde favori gösterilen Meftune Güler, ortaya koyduğu projelerle parmak ısırtmaya da devam ediyor.

 

Altınordu ilçesi Durugöl Mahallesi'nden muhtar adayı olan Meftune Güler, Durugöl' ün ilk kadın muhtarı olmak ve gencinden yaşlısına tüm mahalle sakinlerinin gönlünü kazanacak kalıcı izler bırakmak için çalışacaklarını söyledi.  

 

20 yıldır Durugöl Mahallesi'nde ikamet eden,  Adli yargıya yıllarını vermiş, 1963  doğumlu, evli ve 2 çocuk annesi,  emekli Meftune Güler, Durugöl’de bütün yüzlerin gülebilmesi için mahalle sakinlerine, “Durugöl' ün ilk kadın muhtarını mahallemizden seçerek bir ilki başarmaya var mısınız?” diye seslendi.

Durugöl Mahallesi'ni halkla el ele, gönül gönüle hep birlikte Altınordu' nun örnek mahallelerinden birini yapacaklarını belirten Meftune Güler, şunları söyledi:

“Hırslı ve cesaretli bir kişiliğe sahip olduğum için insanlarla iletişimim kuvvetli olduğundan dolayı düşüncelerim arasında olan muhtarlığa, aynı zamanda mahalle sakinlerinin de isteği ile adaylığımı açıkladım. Ekibim ile birlikte çalışmaya hizmete dayalı planlar programlar yaparak yola koyulduk, mahallemizde bize bu görevi uygun görür ve destek olursa hep birlikte gönüllerimizi birleştirip, el ele kararlar alıp çalışacağız.

Durugöl Mahallesi'ni Altınordu' nun en örnek mahallelerinden yapacağız. Her zaman mahalle sakinlerimin yanında olacağım, çalmadık kapı bırakmayacağım. Gencinden yaşlısına herkesi kucaklayacağım. Muhtarlığın kapısı her zaman tüm mahalle sakinlerine açık olacak. 

Hep birlikte sorunları çözeceğiz, hep birlikte kararlar alacağız. Gerekli merciler ile her zaman irtibat halinde olacağız. Mahalle sözcüsü olarak mahalle sakinleri ile hep birlikte el ele gönül gönüle her türlü yardım ve çalışmalarda bulunacağım. Sorunları tespit edip, mahallemizin daha temiz daha huzurlu daha güvenli refah içinde olması için ekibim ile hazırız. İhtiyaç sahiplerinin tespitlerini yapıp, gerekli yardımların ulaştırılmasını sağlayacağız. 

Çevre düzenlemeleri yapıp, çöp atıklarının ve konteynerlerinin sürekli boşaltılmasını, eksik olan konteynerlerin ilgili mercilere bildirilerek talep edilmesini sağlayacağız. Cadde ve sokak aydınlatmalarına özen göstererek, arızalı veya sıkıntılı durumlarda gerekli merciler ile görüşerek en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Mahallemize pazar yeri, aile piknik alanı, düğün salonu, kapalı duraklar, maddi sıkıntı çeken ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs olanaklarını sağlamak ve başıboş sokak hayvanlarını barınaklara gönderilmesi projelerimizi hayata geçirip Durugöl sakinlerine kazandıracağız. 

Durugöl ün ilk kadın muhtarını mahallemizden seçerek bir ilki başarmaya var mısınız? Muhtarlık 'ek işimiz değil, tek işimiz olacağı için,  iz bırakacak hizmetler için, çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız, Durugöl'  ün ilk kadın muhtarı olmak ve gencinden yaşlısına tüm mahalle sakinlerinin gönlünü kazanacak kalıcı izler bırakmak için çalışacağım. Mahalle sakinlerine anne, arkadaş, kardeş, abla ve teyze olacağım. Azalarım ile birlikte sıkılmadık el, ayak basılmadık yer bırakmayacağız.

Mahallenin huzur ve refahı için adayım.”

 

 

Anahtar Kelimeler : "DURUGÖL’DE, BÜTÜN, YÜZLER, GÜLECEK"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız