HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Mart 2019 Salı Saat: 09:07

”İSTİKLÂL VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ SONSUZA DEK SÜRECEK”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, İstiklâl Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoyun dediği gibi bu millet sonsuza kadar bir kez daha istiklal marşı yazmayacaktır. Çünkü istiklalimiz ve özgürlüğümüzü asla kaybedemeyeceğiz. Asla bir demok
”İSTİKLÂL VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ SONSUZA DEK SÜRECEK”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, "İstiklâl Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi bu millet sonsuza kadar bir kez daha istiklal marşı yazmayacaktır. Çünkü istiklalimiz ve özgürlüğümüzü asla kaybedemeyeceğiz. Asla bir demokratik, sosyal hukuk devleti olan cumhuriyetimizden vazgeçmeyeceğiz" dedi.  

İstiklal Marşı'nın kabulünün 98. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Torun, “İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif'i, İstiklâl savaşı şehitlerimizi ve önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorum" diye konuştu. 

Torun,  “Kurtuluş Savaşı'nda Büyük Atatürk’ün önderliğinde yoktan var olan, Cumhuriyetini kuran ulusumuz dün olduğu gibi bugün de özgürlüğünden vazgeçmeyecek, iradesini tek bir kişiye teslim etmeyecektir. Ülkemizin içerisinde bulunduğu şu dönemde, İstiklal mücadelesinde ödenen bedellerin büyüklüğü unutulmadan,  bizlere armağan edilen destansı bir mücadelenin umudunu, İstiklal Marşımızın her dizesini kalbimizin derinliklerinde hissetmeye devam edeceğiz. Ülkemizin her türlü sorununu çözeceğiz, her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız