HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2019 Pazartesi Saat: 10:23

GÜLER; “BEN YOK, BİZ YOK, SİZ VARSINIZ!”

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, proje tanıtım toplantısında; “Ben yok, biz yok, siz varsınız” dedi. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, projelerini açıkladı. Se
GÜLER; “BEN YOK, BİZ YOK, SİZ VARSINIZ!”

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, proje tanıtım toplantısında; “Ben yok, biz yok, siz varsınız” dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, projelerini açıkladı. Seçmen ve partililerin yoğun katılımıyla Durugöl Recep Kara Spor Salonunda projelerini anlatan Güler’in proje tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’ta katıldı.

Toplantıya ayrıca, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, İlçe Belediye Başkan adayları, eski il ve ilçe parti başkanları, STK Temsilcileri ile MHP İl ve İlçe Başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Proje tanıtım toplantısında ilk konuşmayı yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin satın alma gücünde Dünyanın 13. Ülkesi olduğuna dikkat çekerek; "Türkiye daha da büyüyecek, daha da güçlenecek Allah'ın izniyle. Şu anda satın alma paritesinde dünyanın 13'üncü ülkesiyiz. Türkiye'nin, Allah'ın izniyle önümüzdeki birkaç yılda dünyanın 10 büyük ekonomisinden birisi olması için çalışıyoruz.

Bu alanda bulunanlar, bunu inşallah görecekler. Türkiye'nin sanayide, teknolojide, bilimde, her alanda ileri gitmesi için çalışıyoruz. Türkiye kendi İHA'larını yapabilecek noktaya geldi. Türkiye savunma sanayinde yüzde 65'ler seviyesine geldi.

Türkiye memleketin her tarafına üniversitelerini kurdu. İşte Ordu Üniversitesi, 2006'da kurulan bir üniversite. Türkiye'de orta ölçekli bir üniversite seviyesine geldi. Karadeniz'in en güzel havalimanlarından birisi, dünyanın en önemli limanlarından birisi Ordu-Giresun Havalimanı olarak inşa edildi" dedi.

Ordu'daki diğer yatırımlara ait bilgiler de veren Kurtulmuş, Ordu’nun her alanda ilerlediğini ve daha da ileri gideceğini söyledi.

"TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİLDİR"

Kurtulmuş, ABD Başkanı Donald Trump'ın, "Türkiye artık gelişmiş bir ülkedir, gümrük duvarlarında onlara bizim bir imtiyaz sağlamamıza gerek yok." dediğini anımsatarak sözlerini şöyle sürdürdü; "Bizden gümrüklü mal alacak da onun için bahane uyduruyor. Onun için söylüyor. 'Türkiye artık gelişmiş bir ülkedir' diyor, öyle mi? Allah'a çok şükür daha da ileri gidecek, gücümüze güç katacağız. Bunu gördükleri için sağdan soldan birileri Türkiye'nin ayağına çelme takmaya çalışıyor.

Kimisi darbe yapması için destek veriyor, kimisi Gezi Parkı eylemlerine destek veriyor, kimisi de başka bir şekilde destek veriyor. Yetmiyor, Avrupa Parlamentosunda Türkiye'nin Avrupa'yla müzakerelerinin askıya alınma kararını çıkartıyorlar.

Şunu söyleyeyim; Artık Türkiye, eski Türkiye değildir. Öyle korkacak, tırsacak, geri adım atacak, 'Avrupa Birliği benimle görüşmüyorsa yandım, bittim' diyecek bir Türkiye yoktur. Sen Avrupa'ysan ben de Türkiye'yim. Sen Avrupa isen biz de Türkiye'yiz. Seninle eşit olarak oturur konuşur müzakere ederiz. 

AMERİKA’YA SERT MESAJLAR

Amerika diyor ki 'S400'leri alamazsın'. Olayın öncesi var Türkiye olarak, hatırlayın. Kilis bombalanıyor, sınır kentlerimiz bombalanıyor. Sınır dışından atılan füzelerle Türkiye vuruluyor. Benim kendimi korumam lazım. 'Patriotları ver.' 'Vermem.' Niye vermezsin? Dilinin altında bir bakla var, onu söyleyemiyor. 'Sen PKK ile PYD ile mücadele ediyorsun, onun için ben sana veremiyorum' diyemiyor. 'Senato' diyor vesaire, patriotları veremiyor.

Peki o zaman ben Rusya'dan alayım. Kendi savunma ihtiyacımı karşılayayım. 'Ruslar'dan da alamazsın. Ambargo koyarım' diyor. Kusura bakma, sen Amerika'ysan, biz de Türkiye'yiz. Biz de sizin bu blöflerinizle kendimize yön vermeyiz" diye konuştu.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de projelerini açıklamadan önce yaptığı konuşmada; “Bugün Ordu’nun kalkınmasına katkı yapacak projelerimizi tanıtıyoruz. Seçildiğimiz takdirde hiç beklemeden uygulamaya başlayacağız. İki günümüz birbirine eşit olmayacak. Her gün bir önceki günün üzerine koyarak çalışacağız. Bu anlamda Ben yok, biz yok, siz varsınız.

Son zamanlarda kullandığım bir cümle var; ‘Gölgede duranın gölgesi olmaz’. Dolayısı ile ben şimdi sıfırdan başlıyorum. Bunu hep birlikte yapacağız. Burada sen yok, biz yok, siz varsınız diye düşünüyorum. Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Daha güzel günleri hep birlikte beraber getireceğiz” dedi.

“BİZİM BELEDİYECİLİĞİMİZ 24 SENE ÖNCE BAŞLADI”

Güler, konuşmasının devamında, Ordu il genelinde 200’e yakın proje uygulayacaklarını belirterek; “Daha çok çevre, enerji, ekonomi, istihdam ve üretime dönük projeleri Ordu'ya kazandıracağız. Belediyecilik çalışmalarına yabancı olmadığımızı ve belediyeciliğin AK Partinin işi olduğunu tüm Türkiye biliyor. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 1994 yılından itibaren belediyeciliğin içindeyiz. Bizim belediyecilik çalışmalarımız bugün başlamıyor, 24 sene önce başladı. Önce İSKİ daha sonra İGDAŞ’ın başında büyük hizmetler vermiştik. Dolayısıyla akademik çalışmalara konu olan AK Parti'nin başarılı belediyecilik çalışmalarına Ordu’da da yeni eserler kazandırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.
"19 İNCİDEN GÜZEL BİR KOLYE YAPACAĞIZ”
Ordu il genelinde gerçekleştirecekleri projeleri madde madde sıralayan Güler, “200'e yakın projemiz şu anda hazır. Daha çok çevre, enerji, ekonomi, istihdam ve üretime dönük projeleri Ordu'ya kazandıracağız. Ordulu hemşehrilerimiz yeni uygulamalara tanıklık edecek.

Çöp toplamak, kaldırım yapmak, asfalt döşemek belediyelerin klasik işleri arasındadır. Biz burada ekonomik adımlarla yeni projelerle, üretime dönük çalışmalarla yeni adımlar atacağız. Ordu'yu örnek bir kent haline getirmeyi düşünüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin 19 ilçesi var. Dolayısıyla bu 19 ilçe 19 inci demek. Bu 19 inciden güzel bir kolye yapacağız" diye de konuştu.

Konuşmaların ardından projelerini tek tek takdim eden Güler, partililerinden ve Ordululardan destek beklediğini de sözlerine ekledi.

 

Anahtar Kelimeler : GÜLER;, “BEN, YOK, BİZ, SİZ, VARSINIZ!”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız