HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Nisan 2019 Pazartesi Saat: 09:29

HİLMİ GÜLER’E LİDERLİK ÖDÜLÜ’

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Bahçeşehir Üniversitesi'nin (BAU) tarafından 22 yıldır düzenlenen, siyaset ve ekonomi dünyasının prestijli faaliyeti olan Global Liderlik Forumu’nda ‘Hükümet ve Liderlik O
HİLMİ GÜLER’E LİDERLİK ÖDÜLÜ’

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Bahçeşehir Üniversitesi'nin (BAU) tarafından 22 yıldır düzenlenen, siyaset ve ekonomi dünyasının prestijli faaliyeti olan Global Liderlik Forumu’nda ‘Hükümet ve Liderlik Okulu Global Liderlik Forumu Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Bahçeşehir Üniversitesi'nin (BAU) kuruluşundan itibaren düzenlenen ve Global Liderlik Forumu’nun devamı niteliğinde olan Global Business Forum 2019’un galası İstanbul’da gerçekleştirildi.

Uluslarası işdünyasından seçkin konukların katıldığı galanın açılış konuşmalarını BAU Rektörü Prof.Dr. Şenay Yalçın ve Hükümet ve Liderlik Okulu Başkanı Doç. Dr. Burak Küntay gerçekleştirdiler.

 

Gecede bu yılın "HLO Global Liderlik Forumu Onur Ödülü" Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler 'e, Hükümet ve Liderlik Okulu Onursal Başkanı Köksal Toptan tarafından takdim edildi. Onur Ödülü plaketinde ‘Ülkemizin gelişimine sağladığınız katkılar ve Hükümet ve Liderlik Okulu katılımcılarına başarı örneği olmanızdan dolayı Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu adına takdirlerimizi sunarız’ ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler : HİLMİ, GÜLER’E, LİDERLİK, ÖDÜLÜ’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız