HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Mayıs 2019 Pazartesi Saat: 09:41

“RAMAZAN AYI HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ramazan ayının başlaması nedeniyle mesai yayınladı. Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:  Yüce Allah’ın sevgisiyle dolup taşacağımız; dua, secde ve mukabelelerle ma
“RAMAZAN AYI HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ramazan ayının başlaması nedeniyle mesai yayınladı. Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:  Yüce Allah’ın sevgisiyle dolup taşacağımız; dua, secde ve mukabelelerle manevi alemlere koşacağımız; daha iyi bir kul olma yarışına gireceğimiz mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.

İlahi emirlerin ışığı altında kendimizi hesaba çekeceğimiz, kalplerimizi ve fikirlerimizi kötülüklerden kurtarmaya çalışacağımız mübarek günleri bünyesinde barındıran Ramazan ayı hayır, bereket, dua ve niyaz ayıdır. Peygamber Efendimiz (S.A.V) Ramazan ayının faziletini “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayıdır” buyurarak özetlemiştir.

Kalplere nur, gönüllere şifa, müminlere rahmet olan; bütün insanlığı cehaletten, karanlıktan, vahşetten ve delaletten kurtaran; doğru yola ve ilahi nura, ilme, medeniyete ve saadete ulaştıran Kur’an-ı Kerim’in bu ayda nazil olmaya başlaması da ayrı bir sevinç kaynağıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle saygıdeğer Ordulu hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eder, sağlık ve afiyet içinde Ramazan Bayramı’na erişmemizi Yüce Allah’tan niyaz ederim.

 

Anahtar Kelimeler : “RAMAZAN, AYI, HAYIRLARA, VESİLE, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız