HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mayıs 2019 Cumartesi Saat: 10:26

OSMMMO’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 23. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yeniden başkanlığa seçilen Bahadır BAŞ’ı, Ordu Defterdarı Kemalettin Işık, Boztepe Vergi Dairesi Müdürü Cabir Akın ve Köprübaşı Vergi Dair
OSMMMO’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 23. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yeniden başkanlığa seçilen Bahadır BAŞ’ı, Ordu Defterdarı Kemalettin Işık, Boztepe Vergi Dairesi Müdürü Cabir Akın ve Köprübaşı Vergi Dairesi Müdürü Tamer Yurtseven, makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaretçileri Oda Başkanı Bahadır Baş beraberinde, Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez, Oda Saymanı Dursun Serdar Yıldıran, Oda Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Kılıç, Denetleme Kurulu Başkanı Hatice Şahin Ergül, Denetleme Kurulu Üyesi Hicabi Durak ve Özleyen Akyol, Disiplin Kurulu Sekreteri Esra Oktay, Disiplin Kurulu Üyesi Ayşe Varol Şentürk ve TESMER Başkan Yardımcısı Tuğrul Odabaş karşıladılar.

Ordu’da meslek mensuplarıyla uyumlu çalışmaların bundan sonraki dönemde de devam etmesini dileyen Ordu Defterdarı Kemalettin Işık; ‘‘Kamu gelirlerinin tahakkukunda mali müşavirlere büyük önem düşmekte olup bu bağlamda mali müşavirler ile devletimiz açısından ortak amaca hizmet etmekteyiz. Ordu Mali Müşavirler Odası’nın çalışmalarını ve faaliyetlerini yakından takip etmekteyim. Odanızın bir üyesi gibi mesleğimizi ilgilendiren her etkinliğe davet edilmek bizleri mutlu etmektedir. Sizleri maliye camiasının bir parçası olarak görüyorum. Artık mali müşavirlik ofisleri, muhasebe büroları, mini vergi dairesi gibi hizmet etmektedir. Biz bir aileyiz. Sizlerle birlikte olmaktan, çalışmaktan çok mutluyum. Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının başarılı çalışmalarının devam etmesini ve yeni dönemde görev alan kurul üyelerine başarılar diliyorum.’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Bahadır Baş; ‘‘Sayın Defterdarımız ve vergi dairesi müdürlerimiz her zaman bizlerle işbirliği içerisinde çözüm odaklı başarılı çalışmalar yapmaktadır. Gerek mevzuattan kaynaklanan, gerekse idari uygulamalardan kaynaklanan sorunların çözümünde Boztepe ve Köprübaşı vergi dairesi müdürlerimizin kapılarının açık olduğunu görüyoruz. İşlerimizde bizlere yardımcı oluyorlar. Her iki müdürümüzde mükelleflere, meslektaşlara karşı çok medeni, çok sıcak candan ve samimi davranıyorlar. Ordu Defterdarlığı ve Odamız arasındaki işbirliği bundan önce olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde devam edecektir. Sayın Defterdarımıza ve müdürlerimize yapmış oldukları nazik ziyaret için teşekkür ediyorum.’’dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : OSMMMO’YA, ZİYARETLER, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız