HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Haziran 2019 Salı Saat: 09:52

ORDU’YA NİYET, HOLLANDA’YA KISMET!..

Coşkun Postacı. girişimci farkındalık yaratan bir iş adamı. Uzun yıllar ekmeğini yurt dışında kazandıktan sonra memleketi Ordu’ya dönerek burada da ticaretin çeşitli kollarıyla uğraştı. Belediyelere önemli projeler önerdi. En büy
ORDU’YA NİYET, HOLLANDA’YA KISMET!..

Coşkun Postacı. girişimci farkındalık yaratan bir iş adamı. Uzun yıllar ekmeğini yurt dışında kazandıktan sonra memleketi Ordu’ya dönerek burada da ticaretin çeşitli kollarıyla uğraştı.

Belediyelere önemli projeler önerdi. En büyük arzusu down sendromlu gençlere yeni yaşam ve çalışma alanları açabilmekti.

Bu konuda çeşitli girişimlerde bulundu. down sendromlu gençlerle buluştu. Onları toplumda saygın birer birey olarak kazandırmak için projeler yaptı. Ancak duyarsız insanların engelini aşamadı. Ordu’da açtığı iş yerini kapatarak hayalini gerçekleştirmek üzere yeniden Hollanda’ya dönerek girişimciliğinin semeresini kısa sürede gördü.

Hollanda Roterdam belediyesi ile işbirliği yapan Coşkun, hayalini orada gerçekleştirdi. Eylem Muratoğlu ile birlikte balık çeşitlerinin ve meşhur Ordu tostunun satıldığı ayrıca müzik ve eğlence hizmetinin verildiği bir mekan açtı.

En önemlisinde down sendromlu gençlere gündüzleri iş imkanı sağladı. Coşkun Postacı, memleketi Ordu’da Gerçekleştiremediği hayalini Roterdam Belediyesinin ilgisiyle hayata geçirdi.

Ordu böyle girişimcileri harcamamalı, aksine sahip çıkmalıdır diye düşünüyoruz. Umarız Ordu Belediyesi ‘de Coşkun Postacı ile irtibat kurarak böyle anlamlı bir mekanı Ordu’ya da kazandırabilirler.

Kısacası Ordu’ya niyet, Hollanda’ya kısmet.

Anahtar Kelimeler : ORDU’YA, NİYET, HOLLANDA’YA, KISMET!..

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız