HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Temmuz 2016 Pazartesi Saat: 01:00

OSKİ BAYRAMDA HAZIR KITA

Halkın memnuniyetini üst seviyede tutarak kusursuz hizmet vermek adına alternatif çözümler üreten Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü, 9 günlük Ramazan Bayramı süresince nöbetçi veznedar uygulaması ile görev başında o
OSKİ BAYRAMDA HAZIR KITA

Halkın memnuniyetini üst seviyede tutarak kusursuz hizmet vermek adına alternatif çözümler üreten Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü, 9 günlük Ramazan Bayramı süresince nöbetçi veznedar uygulaması ile görev başında olacak.

ALTINORDU, ÜNYE VE FATSA’DA VEZNELER AÇIK OLACAK

9 günlük bayram tatili boyunca OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde bulunan vezneler, nöbet sistemi ile hizmet verecek. Altınordu ilçesinde şehirlerarası otobüs terminalinin (otogar) veznesi, Fatsa ilçesinde Sakarya Mahallesi Sümer Sokak Yaşar İş Merkezi’nde bulunan vezne ve Ünye ilçesi Kaledere Mahallesi Aydınlar Sokak’ta bulunan merkez vezneler, sabah 09.00 ile akşam 16.00 saatleri arasında görev yapacak. Aboneler, nakit ve kredi kartıyla fatura ödeme ve EKS  (Elektronik Kartlı Sayaçlara Kontör Yükleme) işlemlerini bu uygulamayla mağdur olmadan gerçekleştirebilecek.

“ALO 185 HATTI”NA GELEN ARIZA BİLDİRİMLERİ GİDERİLECEK

Bayram tatili boyunca Ordu’nun 19 ilçesinde nöbet sistemiyle OSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı 240 personel, “Alo 185 Arıza Bildirim Hattı”nı arayarak arıza bildiren vatandaşlara hizmet verecek. 

NÖBETÇİ VEZNEDARLAR HALKIN MAĞDURİYETİNİ GİDERECEK

Abonelerin mağdur olmaması için nöbet sistemiyle bayramda da çalışacaklarını söyleyen OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, “9 günlük tatil süresinde özellikle halk arasında kontör yükleme diye bilinen “Elektronik Kartlı Sayaç” ile faturalarını ödemek isteyen abonelerimizi mağdur etmemek için şube müdürlüklerimizde nöbetçi veznedar uygulamasını hayata geçirdik. Ayrıca su ve kanal arızaları gibi şikâyetlerde işletme faaliyetlerimize aynı şekilde nöbetçi personel uygulamasıyla devam edeceğiz. Böylece Ordulu hemşehrilerimize 9 gün boyunca hizmet vermiş olacağız” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : OSKİ, BAYRAMDA, HAZIR, KITA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız