HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Temmuz 2016 Pazar Saat: 09:28

'BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK'

PİLOT KONUŞTU;
'BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK'

Giresun'da düşen askeri helikopterin yaralı pilotu Ordulu Üsteğmen Yüksel Kandemir, Sivas'ta tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a kazayla ilgili olarak, “Biz elimizden geleni yaptık” dedi.

Bayramlaşma programı için kente gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun’un Alucra İlçesi yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu yaralanan ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören Yardımcı Pilot Üsteğmen Ordulu Yüksel Kandemir’i ziyaret etti.

Pilot Kandemir’in babası Aydoğan ve annesi Günay Kandemir ile bir süre sohbet eden Yılmaz, aileye geçmiş olsun dileklerini iletti. Yılmaz, daha sonra yoğun bakım ünitesine geçerek tedavisi devam eden Kandemir ile bir süre sohbet etti.

Yaralı pilota acil şifalar dileyen Bakan Yılmaz, “Bunlar, o büyük kazadan sonra hiçbir şey. Gözlerinden öpüyorum. Hastane personelimize de teşekkür ediyorum. Bizimkiler hep emrinde. Valimiz, komutanımız hepsi emrinde. Ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Başbakanımızın da selamı var, gözlerinden öpüyor. Allah’a emanet ol” dedi.

Konuşma güçlüğü çeken yaralı pilot üsteğmen Ordulu Kandemir ise, “Biz elimizden geleni yaptık” ifadelerini kullandı. Yaralı pilotun tedavisinin sürdüğü, durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ise Giresun’daki askeri helikopter kazasına ilişkin, "Sanki bana kullanım hatası gibi geliyor. Uygunsuz hava şartlarında kullanım hatası gibi geliyor. Normalde bu helikopterler son derece güvenilir. Son derece tercih edilen helikopterlerdir. Envanterimizde çok sayıda var." demişti. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : 'BİZ, ELİMİZDEN, GELENİ, YAPTIK'

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız