HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Temmuz 2016 Pazar Saat: 09:37

YARAŞLI’DA Kİ CİNAYETİN NEDENİ ‘TACİZ ATEŞİ’ Mİ?

Ordu’nun Yaraşlı mahallesinde önceki gün meydana gelen silahlı ve altı kişinin ölümüne neden olan olayın taciz ateşiyle başladığı belirtildi.
YARAŞLI’DA Kİ CİNAYETİN NEDENİ ‘TACİZ ATEŞİ’ Mİ?

Ordu’nun Yaraşlı mahallesinde önceki gün meydana gelen silahlı ve altı kişinin ölümüne neden olan olayın taciz ateşiyle başladığı belirtildi.

Dün ve önceki gün cenazelerin defnedilmesiyle birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yaraşlı Mahallesi Muhtarı Günaydın korkunç olayın taciz ateşinden kaynaklandığını ifade etti

Günaydın yaptığı açıklamada; “İki kardeş 5-6 sene önce mahkemelik olmuşlardı. 2 ay önce de mahkeme kağıtları gelmişti. Teslim ettim, herhalde ceza almış mahkemeden. Evde otururken yeğenleri falan geliyor, havaya kurşun atıyorlar. O da rahatsız oluyor ve 'atmayın' diyor. Aralarında tartışma çıkıyor” dedi.

"YEĞENLERİ HAVAYA KURŞUN ATTI"

 Yaraşlı Mahallesi Muhtarı Necati Günaydın, iki kardeş arasında 5-6 yıl öncesine dayanan bir arazi davası olduğunu, davanın 2 ay önce sonuçlandığını ve bir kardeşin ceza aldığını belirtti. Cinayeti Karadeniz Bölgesi'nde sık görülen havaya kurşun atma olayının fitillediğini belirten Muhtar Günaydın, olayı "İki kardeş arasında zaten bir husumetlik vardı. 5-6 sene önce mahkemelik olmuşlardı. 2 ay önce de mahkeme kağıtları gelmişti. Teslim ettim, herhalde ceza almış mahkemeden. Evde otururken yeğenleri falan geliyor, havaya kurşun atıyorlar. O da rahatsız oluyor ve 'atmayın' diyor. Aralarında tartışma çıkıyor. Bunun sonucunda Maksut Baydemir, eve gidip av tüfeğini alarak geri dönüyor ve infaz ediyor" diye konuştu.

Muhtar Günaydın, Karadeniz bölgesinde arazi kavgalarının çok olduğunu ve bu tür olayların olmasının da kaçınılmaz olduğunu da sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız