HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Temmuz 2019 Pazartesi Saat: 07:06

REKTÖR AKDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Ordu Üniversitesi (ODÜ) rektörlüğüne atanan Ali Akdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Rize ve Ordu’lu hemşerilerine teşekkür etti. Halen Mekke’de bulunan rektör Ali Akdoğan, göreve ise kurban bayramından sonra başlay
REKTÖR AKDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Ordu Üniversitesi (ODÜ) rektörlüğüne atanan Ali Akdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Rize ve Ordu’lu hemşerilerine teşekkür etti. Halen Mekke’de bulunan rektör Ali Akdoğan, göreve ise kurban bayramından sonra başlayacağı belirtildi.

Akdoğan, yayınladığı mesajda; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN beyefendi tarafından Ordu Üniversitesi Rektörlüğüne atanmış bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımıza beni bu göreve uygun görmelerinden dolayı en kalbi duygularımla şükranlarımı arz ederim.

Bu onurlu göreve atanma sürecinde güvenlerini benden esirgemeyen başta YÖK Başkanımız Prof Dr. Yekta Saraç beye, ayrıca Ordu'muzun siyasi, bürokratik ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, ayrıca 25 yıldır görev yaptığım Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin tüm akademik ve idari personeline teşekkür ederim.

Ayrıca Ordu Üniversitesinin çok kıymetli akademik ve idari personeline ve Ordu'lu tüm dost, arkadaş ve hemşehrilerime en kalbi duygularımla sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım. Allah, yar ve yardımcımız olsun

Anahtar Kelimeler : REKTÖR, AKDOĞAN’DAN, TEŞEKKÜR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız