HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Eylül 2019 Cuma Saat: 09:31

TAJEV, KADIN SAĞLIĞI İÇİN ORDU’DA

Türk-Alman Jinekoloji Eğitim, Araştırma ve Hizmet Vakfı (TAJEV), sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında “Sadece Benim İçin” sloganıyla bugün ve yarın Ordu’da bir dizi eğitim ve tarama çalışmaları gerçekleştirecek. Türkiye’
TAJEV, KADIN SAĞLIĞI İÇİN ORDU’DA

Türk-Alman Jinekoloji Eğitim, Araştırma ve Hizmet Vakfı (TAJEV), sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında “Sadece Benim İçin” sloganıyla bugün ve yarın Ordu’da bir dizi eğitim ve tarama çalışmaları gerçekleştirecek. Türkiye’nin önemli kadın doğum uzmanları Ordu’ya gelecek.

 

TAJEV; Sağlık Bakanlığı, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve sivil toplum örgütlerinin desteğini alarak üstlendiği bu projede, anne ve anne adayları bilgilendirildiği gibi sağlık taramaları ile de var olan sağlık problemlerinin belirlenmesinde de örnek bir çalışma yaparak Türkiye için önemli bir adım atacak.  

 

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde katılımın ücretsiz olduğu etkinliklerde, sağlık çalışanları ve halka yönelik olmak üzere iki bölümden oluşan oturumlar yapılacak. Sağlık çalışanlarına yönelik panelde, Ordu ve çevre illerdeki hekimler, ebeler ve sağlık çalışanlarının konu ile bilgilendirilmesi hedefleniyor. Halk panelinde ise sunumlar yapılacak ve katılımcıların sorularına yanıtlar verilecek. Ayrıca panel saatleri süresince Kültür merkezi önünde KETEM mobil aracında, muayene ve tarama çalışmaları yapılacak.

 

TAJEV olarak; Sağlıklı gebelik ve doğum süreci, kısırlık, aile planlaması ve üreme sağlığı ile meme kanserine dikkat çekeceğimiz Halk Paneli, yarın  saat 10.00’da Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak.

 

Anahtar Kelimeler : TAJEV, KADIN, SAĞLIĞI, İÇİN, ORDU’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız