HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Ekim 2019 Perşembe Saat: 08:27

“5 AYDA BÜYÜK BAŞARI”

Yılların kangren hale gelmiş sorunlarına neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Liman mevkiindeki 25 yıllık yol hasretine son verdi. Cevizdere mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve balıkçıları
“5 AYDA BÜYÜK BAŞARI”

Yılların kangren hale gelmiş sorunlarına neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Liman mevkiindeki 25 yıllık yol hasretine son verdi.

Cevizdere mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve balıkçıların yoğun olarak kullandığı güzergâhı Başkan Güler’in talimatı ile sıcak asfalta kavuşturan ekipler, mahallede beton yol çalışması da yaparak halkın takdirini kazandı.

Yapılan çalışma için Başkan Güler’e teşekkür eden Cevizdere mahalle muhtarı Şükrü Balcıoğlu ve vatandaşlar, “25 yıldır bu yolun yapılması noktasında çalmadık kapı bırakmadık. Geçici çözümlerle süreç bu zamana kadar getirildi.

Başkan Beyin yerinde incelemesi ve yaptığımız birebir görüşmeler sonrası yıllardır çözülemeyen sorun 5 ay gibi kısa bir zamanda çözüldü. Bu büyük bir başarı. Önceden yolda oluşan çukurlarda biriken sular, çamur ve tozdan, yolu kullanmakta güçlük çekiyorduk. Balıkçıların yoğun olarak kullandığı bu yol şimdi kalıcı çözümle sağlıklı bir görünüme kavuştu. Hilmi Bey ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hizmetlerin süreceğine inancımız tam” diye konuştular.

Anahtar Kelimeler : “5, AYDA, BÜYÜK, BAŞARI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız