HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Kasım 2019 Pazar Saat: 10:53

Kızılay’a Destek

Barış Pınarı Operasyonu’yla birlikte insani yardım çalışmalarını aralıksız sürdüren Türk Kızılay, hayırseverlerden aldığı desteklerle de hem sınır köylerine hem de sınır ötesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Kızılay’
Kızılay’a Destek

Barış Pınarı Operasyonu’yla birlikte insani yardım çalışmalarını aralıksız sürdüren Türk Kızılay, hayırseverlerden aldığı desteklerle de hem sınır köylerine hem de sınır ötesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Kızılay’a destek olmak amacıyla kampanya başlatan Türkiye İhracatçılar Meclisi de bir araya getirdiği 35 TIR yardım malzemesini Kızılay’a teslim etti.
 
Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM), “Birliklerimiz Birlikteliğimizdir” sloganıyla başlattığı kampanyayla bir araya getirdiği yardım malzemeleriyle, Barış Pınarı Operasyonuna sınırı olan bölgelerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine destek oldu. Toplanan 35 TIR yardım malzemesinin bir kısmı Türkiye İhracatçılar Meclisi heyeti, Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ve Türk Kızılay ekiplerince Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi ile Kilis’te dağıtıldı.
 
“Kızılayımız ile birlikte yardım dağıtmak için geldik”
 
Türkiye'nin dört bir tarafında temsil edilen ihracatçı birliklerin, kampanyaya destek verdiklerini aktaran Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, “İhracatçılarımız buradaki ihtiyaçları görerek 35 tırlık bir yardım malzemesi gönderdi. Onları da Kızılayımıza emanet ettik. Kızılayımız ile birlikte yardım dağıtmak için geldik. İhtiyaç sahiplerine, çocuklarımıza hediyeler getirdik. İhracatçı birlikleri olarak bu gönül harekatında burada olmaktan sonra derece mutluyuz ve gururluyuz. Temsil etmekten büyük gurur duyduğum ihracat ailesinin bu kadirşinaslığını, desteğini buralarda göstermekten dolayı da son derece mutluyuz.” dedi.
 
“Biz Türkiye olarak birimize yeteriz” düşüncesiyle yola çıktıklarını ve bir hafta içerisinde 35 tırın hazırlandığını belirten Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ise, tırların içerisinde temel gıda maddelerinin yanı sıra battaniye, halı, ayakkabı, giyim eşyası gibi yaşam malzemelerinin yer aldığını söyledi.

Anahtar Kelimeler : Kızılay’a, Destek

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız