HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Kasım 2019 Perşembe Saat: 08:48

TRAFİK SORUNUNA NEŞTER

Altınordu’da trafik yoğunluğunun yaşandığı yol ağlarına alternatif güzergahlar yaratmak için çalışma başlatıldı. Yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarına büyük önem veren Ordu Büyükşehir Belediyesi trafiği akılcı ve gü
TRAFİK SORUNUNA NEŞTER

Altınordu’da trafik yoğunluğunun yaşandığı yol ağlarına alternatif güzergahlar yaratmak için çalışma başlatıldı. Yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarına büyük önem veren Ordu Büyükşehir Belediyesi trafiği akılcı ve güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’da şehir içi trafiğini rahatlatacak çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Genel Sekreter Yardımcısı Sual Olgun ve Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli Altınordu ilçesinde yapılan çalışmaları inceledi.

HEDEF TRAFİK SORUNUNU EN AZA İNDİRMEK

Gelişen ve büyüyen Ordu’da trafik yoğunluğunu en aza indirmek için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Özellikle nüfus yoğunluğunun çok olduğu ilçelerimizde, vatandaşlarımızın trafik sorununu ortadan kaldırmak için çalışma başlattık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de önem verdiği bu çalışmayı inşallah kısa sürede hayata geçireceğiz. Bugün, Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli ve ilgili daire başkanlarımız ile birlikte Altınordu ilçemizde trafik yoğunluğunun yaşandığı yol ağlarımıza alternatif güzergahlar üzerinde incelemelerde bulunduk. Bu incelemelerimizin ardından çalışmalara başlayacağız” dedi.

KONFORLU YOLLARIN SAYISI ARTIRILACAK

Yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, şunları söyledi. “Ordu’muzu güzelleştirmeye, geliştirmeye ve halkımızın her alanda hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. İlimizin tüm yaşam alanlarındaki araç ve yaya trafiğini akıcı ve güvenli hale getirmek adına çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda ulaşım ağını daha güçlü bir seviyeye ulaştırıp daha güvenli daha konforlu yollarımızın sayısını artırmaktayız”

Anahtar Kelimeler : TRAFİK, SORUNUNA, NEŞTER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız