HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Aralık 2019 Pazartesi Saat: 10:08

GAZİ VURUŞU

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ
GAZİ VURUŞU

x-2019 yılı Emlak ve İş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2. taksit ödemeleri süresinin bugün mesai saati bitiminde sona ereceğini,

***************************

x-Kulüp ve Okul Sporları için "sporcu lisansı" alacak kişilerin "Sağlık Raporu" alabilmesi için gerekli olan sevk işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden aktif hale getirildiğini, Spor Bilgi Sistemi ekran görüntülerinden dört adımda başvuru yapılabilindiğini,

***************************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’n, Ordu’da bir Veteriner Fakültesi kurulması için çalışma başlattıklarını açıklamasının bile Üniversitenin yarınları adına sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildiğini,

***************************

x-Uluslararası Asamblede AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’ya Onur Madalyası takdim edildiğini,

***************************

x-Altınordu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilecek olan, orta yüksek ve yüksek teknoloji alanında ise Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Altınordu Belediyesi İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) için çalışmaların başlatıldığını,

***************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü “Önder Kadın Çiftçiler Yetiştirmeye Yönelik Arı Sütü Eğitimi Projesi” kapsamında üretilen arı sütlerinin  ORTAR A.Ş tarafından Altınordu ilçesinde kurulan büfeler aracılığı ile satışın sürdüğünü,

***************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu, Fatsa, Ünye, Aybastı, Akkuş ve Mesudiye ilçelerinden  Ordu-Giresun Havalimanına yolcu taşımacılığı gerçekleştireceğini,

*******************************

x-Türkiye genelinde şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araç için kış lastiği zorunluluğunun dün başladığını, yasbağa uymayanlara ise 625 lira ceza kesildiğini,

***************************

x-Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in “Gelirlerin 3-5 katını harcama lüksüzüm yok. Federasyon olarak denk bütçeye çok önem veriyoruz. Kulüp lisans yönetmenliğini yeniledik ve harcama limiti getirdik. Herkes ayağını yorganına göre uzatmasını istiyoruz. Ocak ayından itibaren can yakacak kararlar almak zorunda kalacağız. Puan silme, para cezaları küme düşürme cezaları uygulanacak” şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini,

 

 

CAN SİPER

BAZENDE SALLAYIN GİTSİN

Her doğan günün her şeye gebe olduğu ve gözyaşı, düşünce ve isyanın bir şeyi değiştirmediği ülke bu! Olay, sorun ve insancıkları tespih yapın kendinize, bazen çekin, bazen de sallayın gitsin.

 

 

DEMİŞ DEMESİNE DE

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti, son 20 yıl içerisinde her alanda önemli değişiklikler ve devrimler gerçekleştirdi. Bunların en önemlilerinden bir tanesi de çevreye olan duyarlılık ve yatırımdır. Son 18 yıl içerisinde ağaçlandırmaya büyük bir önem verildi ve bugün de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ olarak ilan etti.

Şu anda Ordu’daki toplam arazimizin % 35’i ormanlarla kaplıdır. Bunların % 84’ü normal orman alanı, % 16’sı da bozuk orman alanı olarak nitelendirebiliriz. Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2003 ile 2018 yılları arasında 622 bin dekar alanda yaklaşık 20 milyona yakın fidan, Ordu’da toprakla buluşturulmuştur. Bu gerçekten önemli rakamlardır. 2019 yılı içerisinde de 19 bin dekar alanda ağaçlandırma çalışması yapılacak ve 1 milyon 200 bin fidan yine toprakla bu yıl içerisinde buluşturulacaktır. Ayrıca, ilimizde 1 milyon 300 bin civarında fidan da inşallah üretmiş olacağız. Yine 2019 yılı içerisinde okul bahçesinde ve üniversite kampüsünde 16 bin adet olmak üzere, 6 ibadethane, 6 mezarlık, 4 hastane ve sağlık ocağı bahçesinde olmak üzere 20 bin adette yine fidan dikmeyi planlıyoruz. Ayrıca yine karayolları kenarlarına da yine 10 bin adet fidan dikme projemiz ve çalışmamız devam ediyor.”(Seddar Yavuz, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI  YORUM

Ordu işte! Geçmiş düne iç çeke çeke,  kim kime dumduma yaşıyoruz işte!

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Herkesin yazgısını bir çeşit yaşadığı hayat bu!; Hayal et ve hayallerinle yaşa, ama hayallerinle ölme.

 

 

O GÜN BUGÜN

İki kişinin bildiği sır değildir. Hatırlanmayan ve unutulan sır ise güvendedir.

 

 

HARBİDEN

Eskiler özlenir, fakat bir daha yaşanmaz.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

YAĞMUR KİTABEVİ

Bilal DEĞİRMENCİ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

MODA CADDE FOTOĞRAF

Moda cadde fotoğraf ve baskı hizmetleri yılların tecrübesi  Coşkun Bülbül’ün önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan  Moda cadde fotoğraf ve baskı hizmetleri, Şarkiye mahallesi Fatma Hatun Sokak NO:9-B adresinde hizmet veriyor.

                214 85 37 ve 233 80 40 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Moda cadde sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

CİHAN  MARKET

Cihan Market, müşterilerine yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  İhsan ve Cihan  Coşar’ın yaptığı Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayi ve fatura ödeme noktası  olan  Cihan market, gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerine hizmet veriyor.

                Cihan market sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini yılların tecrübesi tecrübe Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı ve bol kazan dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  ayrılmaz dostlar, Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Şehit yakınlarına ücretsiz gazi ve eşlerine de yüzde 50 indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız