HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Şubat 2020 Salı Saat: 10:01

GÜLYALI BELEDİYESİ’NDE ELEKTRONİK BELGE DÖNEMİ

Gülyalı Belediyesi olarak çağın gereklerine ayak uydurmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin daha verimli bir çalışma ortaya koymak için verdiği talimatla E-İmza olarak bilinen Elektronik Belge Yönetim Sistemi dünden itibaren
GÜLYALI BELEDİYESİ’NDE ELEKTRONİK BELGE DÖNEMİ

Gülyalı Belediyesi olarak çağın gereklerine ayak uydurmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin daha verimli bir çalışma ortaya koymak için verdiği talimatla E-İmza olarak bilinen Elektronik Belge Yönetim Sistemi dünden itibaren belediye birimlerince kullanılmaya başlandı.

HER BAKIMDAN TASARRUFLU BİR SİSTEM

E-İmza sisteminin tasarruflu bir yapı olduğunu vurgulayan Başkan Tepe, “Zamandan, iş yükünden ve kırtasiye masrafından büyük ölçüde kâr sağlıyoruz. Basılı kâğıt üzerinden kargoyla gönderilen bir evrak, yazışma çıktılarıyla birlikte yeniden postalanmak ya da elden göndermek suretiyle personelimize iş yükü getiriyordu. Üstelik kâğıt ve baskı ücretiyle kargo ücreti de ekonomik olarak belediyemiz bütçesinden karşılanıyordu. Bu sistemle bu yükü büyük oranda hafifletiyoruz. Kaymakamlık, Valilik, bakanlıklar gibi devamlı yazışma halinde olduğumuz kurumlarla daha hızlı işlem yürütebileceğiz. Artık her şey dijitalleşiyor. Gülyalı Belediyesi olarak çağın gereklerini yakalamak durumundayız. Belediyemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONELLERİ EĞİTİM VERDİ

Elektronik Belge Yönetim Sistemi (E-İmza) sistemine geçişte oluşabilecek problemleri engellemek ve sisteme daha hızlı uyum sağlayabilmek için İçişleri Bakanlığından yetkili personeller, belediye personellerine eğitim verdi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız