HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Şubat 2020 Cumartesi Saat: 10:44

BAŞKAN TEPE, İNCELEMELERDE BULUNDU

Bölgemizde etkili olan fırtına Gülyalı içesinde de olumsuzluklara neden oldu. Gülyalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Belediye Başkanı Ulaş Tepenin sahada yürüttüğü anlık yönlendirmelerle yaşanan olumsuzluklara
BAŞKAN TEPE, İNCELEMELERDE BULUNDU

Bölgemizde etkili olan fırtına Gülyalı içesinde de olumsuzluklara neden oldu. Gülyalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Belediye Başkanı Ulaş Tepe'nin sahada yürüttüğü anlık yönlendirmelerle yaşanan olumsuzluklara müdahale etti.

MUSTAFALI'DA YANGINA HIZLI MÜDAHALE

Özellikle geçtiğimiz aylarda ilçede çıkan yangınların ardından Başkan Tepe'nin ısrarlı olarak ilçede itfaiye müfrezesi kurulmasına yönelik talebin Büyükşehir Belediyesince karşılanması, durumun ne kadar hayati önem taşıdığını bir kez daha gözler önüne serdi. Fırtınanın etkisiyle Mustafalı Mahallesi İmamlı semtinde çıkan yangına Gülyalı İtfaiye Müfrezesi tarafından gerçekleştirilen hızlı müdahaleyle olası facianın önüne geçildi. Belediye ekiplerinin de su takviyesi yaptığı alandaki yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ, ÇATILAR UÇTU

Özellikle kırsal mahallelerde etkili olan fırtına birçok noktada ağaçları devirdi. Yola devrilen ağaçlar belediyeye bağlı ekiplerce kaldırılarak ulaşım akışı yeniden sağlandı. Bazı mahallelerde çatıların söküldüğü tespit edilirken, Başkan Ulaş Tepe bu noktalarda da incelemelerde bulunarak vatandaşlara ve kurum amirlerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEPE, İNCELEMELERDE, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız