HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Ağustos 2016 Pazartesi Saat: 09:44

KURTULMUŞ: TEK YUMRUK HALİNDE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Şehit cenazesine katılmak üzere memleketi Ordu’ya gelen Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor dönemleri tek yumruk halinde geride bırakacağını ifade ederek şehitl
KURTULMUŞ: TEK YUMRUK HALİNDE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Şehit cenazesine katılmak üzere memleketi Ordu’ya gelen Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor dönemleri tek yumruk halinde geride bırakacağını ifade ederek şehitlerimizin Türkiye’nin yolunu aydınlattığını ve hükümetin terörle mücadele de kararlılığının süreceğini söyledi. 

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Şırnak'ın Cizre ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristler tarafından düzenlenen bombalı araç saldırısında şehit düşen polis memuru Harun Maytalman'ın cenaze törenine katılmak üzere Ordu'ya geldi.

 

Kurtulmuş Ordu-Giresun Havalimanı'nda cenaze töreni öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Türkiye sadece bir tek terör örgütüyle değil çok farklı terör örgütleriyle büyük mücadele ve savaş veriyor. Bir taraftan PK, bir taraftan IŞİD, bir taraftan FETÖ örgütleriyle Türkiye hem terörle, hem darbe tehditleriyle karşı karşıya kaldı. 

Bu Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, geleceğine, istiklaline ve istikbaline yapılmış açık bir saldırıdır. Öyle görünüyor ki, terör örgütlerinin hepsinin arasında ciddi bir dayanışma içinde bu saldırıları sürdürüyorlar” dedi. 

Türk Milletinin artık yek yumruk olduğunu ifade eden Kurtulmuş; “Milletimiz birlik beraberlik içerisinde tek yumruk halinde bu terör örgütlerine karşı kararlı mücadeleyi sürdürmektedir. 15 Temmuz akşamı hep beraber darbeye karşı durduysak, 15 Temmuz'dan  sonra darbede başarılı olamayan unsurların terör örgütlerini ortaya sokarak sürdürdükleri Türkiye'yi yok etme mücadelelerinde milletimiz aynı kararlılıkla onların karşısında duracaktır" diye konuştu.

 

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 11 polisin şehit olmasıyla Türkiye'nin büyük bir acı yaşadığını belirten Kurtulmuş, "En son 11 polisimizin şehadetiyle büyük bir acı yaşadı Türkiye. Yine Sayın Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda bir askerimiz şehit oldu. Bugün de Ordu'da, şehit olan polis kardeşimizin cenazesinde halkımızla beraber olacağız. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Şehitlerimiz Türkiye'nin yolunu aydınlatıyor. 

Türkiye'nin birliğini, dirliğini koruyor. Bu millet ne kadar büyük millet olduğunu şehitleri vasıtasıyla, onların kararlı mücadelesiyle ortaya koyuyor. Milletimizin başı sağ olsun. Milletimizin müsterih olmasını istiyoruz. Biz bu terör örgütlerinin hepsine diz çöktürecek güce, kuvvete, kudrete sahibiz. Yeter ki birliğimizi, dirliğimiz kaybetmeyelim. İnşallah en kısa sürede Türkiye bu zor dönemi geride bırakacaktır" şeklinde konuştu.

 

Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, "Terör, Türkiye için, aziz milletimiz için bir tehdit olmaktan çıkarılacaktır. Evet, içimiz kan ağlıyor. Her gün Türkiye’nin dört bir tarafından gelen şehit cenazeleriyle hep beraber o acıyı bir kere daha yaşıyoruz. Bir kere daha terör örgütlerine lanet ediyoruz. Ama sonuçta büyük bir kararlılık var” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber Merkezi)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız