HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Mart 2020 Cuma Saat: 09:40

“SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Gülyalı ilçesinde yoğun nüfusa sahip mahallelerinden Yeniköy’de, Şükrü Vayni Caddesi ve Rahmi Hüsem Caddesi’nin paralelinde gelişime ve yapılaşmaya açık 13 No’lu Cadde’de yol problemini ortadan kaldırmak üzere belediye ekipleri ç
“SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Gülyalı ilçesinde yoğun nüfusa sahip mahallelerinden Yeniköy’de, Şükrü Vayni Caddesi ve Rahmi Hüsem Caddesi’nin paralelinde gelişime ve yapılaşmaya açık 13 No’lu Cadde’de yol problemini ortadan kaldırmak üzere belediye ekipleri çalışmalara başladı.

PARKE ÇALIŞMALARI BAŞLADI, YAĞMUR SUYU HATLARI YENİLENİYOR

Yeniköy Mahallesinde bulunan 13 No’lu Cadde’de yol düzenleme çalışmaları kapsamlı bir şekilde başladı. Caddede çalışmalar tamamlandığında alt yapı eksikleri giderilmiş, üst yapıda yol problemi ortadan kalkmış, geniş ve uzun bir güzergâh vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak. Bu doğrultuda OSKİ, YEDAŞ gibi kurumlarla da ortak çalışmalar yürütülüyor. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarıyla elektrik direkleri çalışmaya entegre ediliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Bu caddemizdeki sorunları kökten çözüyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

13 mahallenin sorunlarının bilincinde olduklarını ve programlı bir şekilde çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Tepe, “Biz hemşerilerimizden bize inanmalarını ve sabretmelerini bekliyoruz. ‘Sıra bize ne zaman gelecek?’ diyen bir caddenin daha sorununu kalıcı bir şekilde çözüyoruz. Üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimizde bütün sorunların üstesinde geleceğiz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “SORUNLARIN, ÜSTESİNDEN, GELECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız