HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Mart 2020 Çarşamba Saat: 08:47

YABANCI DİLENCİ SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

ÖZEL HABER
YABANCI DİLENCİ SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Ordu’da yabancı dilencilerin sayılarında artış gözlendi. Çevre illerden Ordu’ya akın eden dilencilere, mülteci dilencilerde eklenince toplumun genelinde panik ve tedirginlik başladı. Günün hemen her saatinde çeşitli metotlarla dilenmeye devam eden dilenciler, vatandaşları da canından bezdiriyor.

Yer yer çocuklarını da kullanarak duygu istismarı yapanlara tepkilerde sürüyor. Özellikle restoran, kafeterya, cami, alış veriş merkezlerini tutan dilencilerin yöntemleri de akıllara durgunluk veriyor. Bunun yanı sıra dikkat çeken ayrı bir durum ise bazı gençlerin, abi 1 lira versene diyerek el açmaları karşısında da tepkilerin daha da arttığı gözlendi.

Altınordu ilçesinde yerli ve yabancı dilencilerle amansız mücadele eden Büyükşehir ve Altınordu Belediyelerinin çalışmaları da ne kadar takdir görse de artan sayının önüne geçilememesine de ayrı bir çözüm aranması kanaati ağır basıyor.

Dilencilerden bezen bazı vatandaşlar da; “Belediyelerimiz ve emniyet güçlerimiz her ne kadar mücadele etseler de, bunlar her geçen gün daha da artıyorlar. Önemli olan bunların ilimize hangi maksatlarla gelip, burada kalıcı olarak dilenmeye devam etmelerinin önüne nasıl geçeceğiz? Ona bakılmalı. Yoksa gözaltına alıp ardından serbest bırakmalarda görülüyor ki kalıcı bir çözüm değil” diyerek tepkilerini ortaya koydular. (Haber: ŞAFAK DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : YABANCI, DİLENCİ, SAYIMIZ, HER, GEÇEN, GÜN, ARTIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız