HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Eylül 2016 Cuma Saat: 10:27

VEZNELER TATİL BOYUNCA AÇIK OLACAK

Abonelerinin memnuniyetini en yüksek seviyede tutabilmek ve kusursuz hizmet vermek adına alternatif uygulamalar üretmeye devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü 9 günlük kurban bayramı tatili boyunca görevinin başında
VEZNELER TATİL BOYUNCA AÇIK OLACAK

Abonelerinin memnuniyetini en yüksek seviyede tutabilmek ve kusursuz hizmet vermek adına alternatif uygulamalar üretmeye devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü 9 günlük kurban bayramı tatili boyunca görevinin başında olacak.

9 günlük Kurban bayramı tatili boyunca OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde vezneler nöbet sistemi ile hizmet verecek. Altınordu ilçesinde konum itibari ile şehir merkezinin orta noktasında yer alan ve her kesimin ulaşabileceği şehirlerarası otobüs terminalinde (otogar) veznesi, Fatsa ilçesinde Sakarya Mahallesi Sümer Sokak Yaşar İş Merkezi No:6/A ‘ da, Ünye ilçesinde Kaledere Mahallesi Aydınlar Sokak No 14/A’ da bulunan şube müdürlüklerindeki merkez vezneler, sabah saat: 10:00 ile akşam saat 16:00 saatleri arası açık olacak. Aboneler nakit veya kredi kartı ile fatura ödemesi ve EKS  (elektronik kartlı sayaçlara kontör yükleme) işlemlerini gerçekleştirebilecek.

SORUN YAŞAYAN ABONELER ALO 185 HATTINI ARAMALARI YETERLİ OLACAK

Bayram tatili boyunca Ordu’ nun 19 ilçesinde nöbet sistemiyle OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı 263 personel, vatandaşların arıza ve isteklerine cevap verilcek. Bu doğrultuda tatil boyunca abonelerimizin içme suyu ve kanalizasyon arızalarında Alo 185 OSKİ arıza bildirim hattını aramaları yeterli olacak. (HABER MERKEZİ)

Anahtar Kelimeler : VEZNELER, TATİL, BOYUNCA, AÇIK, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız