HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Nisan 2020 Cuma Saat: 07:38

“TÜRK POLİSİ MİLLETİN GÖZBEBEĞİDİR”

AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı, Başkan Tomakin mesajında, Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve halkımızın emniyetini, muhafaza etmek amacıyla,
“TÜRK POLİSİ MİLLETİN GÖZBEBEĞİDİR”

AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı, Başkan Tomakin mesajında, "Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve halkımızın emniyetini, muhafaza etmek amacıyla, mesai mefhumu gözetmeksizin görevleri başında olan Devletimizin müstesna kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum.

Devletimizin içinde paralel yapı oluşturmak isteyen hain FETÖ terör örgütü, her kurumda yuvalandığı gibi Polis Teşkilatımızda da kendilerine yer edinmiş, 15 Temmuz hain darbede darbeye tevessül edenler, polis teşkilatımızın kahraman evlatları tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Büyük Türk Devleti, devlet içinde devlet olmayacağını, terör örgütlerine, sahtekâr imamlara hizmet edilemeyeceğini, hizmetin ancak devlete ve millete olacağını perçinlemiş, 15 Temmuz’dan sonra hain örgütün artıkları bir, bir Polis Teşkilatımızdan ayıklanmıştır. 15 Temmuz gecesi Ankara Gölbaşı Özel Harekâtta yüreklerimizin dağlandığı 51 o, gece 62 Kahraman Polisimizi şehit verdik, ruhları şad mekânları cennet olsun.

  175 yıllık tecrübesine, bilgili, eğitimli personeli, en son teknoloji ile donatılmış alt yapısı ile, ülkemizin en başarılı kurumlarından olan, milletimizin gözbebeği Türk Polis Teşkilatımız, özellikle son yıllardaki başarılı performansıyla, milletimizin nazarındaki itibarını daha da güçlendirmiş, hepimiz için gurur kaynağı olmuştur. Emniyet Teşkilatımız, inanıyorum ki, anayasa ve yasalardan aldığı yetkiyle, demokrasimizin daha da pekişmesi, hukuk sistemimizin, huzur ve güvenliğimizin sarsılmaması için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edecektir.

Ülkemizin gözbebeği Polis Teşkilatımızın 175. yıldönümünde, görevleri başında şehit olan polislerimizi, bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız