HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Nisan 2020 Cumartesi Saat: 12:05

SMMMO’DAN MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITIMI

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (OSMMMO), dünyayı sarsan Covit-19 virüsünden meslek mensuplarını, stajyerleri ve büro çalışanları için Oda Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez ve Oda Yönetim Kurulu Üye
SMMMO’DAN MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITIMI

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (OSMMMO), dünyayı sarsan Covit-19 virüsünden meslek mensuplarını, stajyerleri ve büro çalışanları için Oda Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Kılıç Altınordu İlçesinde, Oda Başkan Yardımcısı Orhan Murat Gür Ünye İlçesinde, Oda Saymanı D. Serdar Yıldıran Fatsa İlçesinde; SİPER Maske, normal maske ve 1 litrelik hijyenik El Dezenfektanları dağıtımına başladı.

SİPER Maske dağıtımını için büroları ziyaret eden Ordu SMMM Oda Başkanı Bahadır Baş;  Üyelerimizin, stajyerlerimizin ve büro emekçilerimizin sağlığı her şeyden önemlidir. Bin adet siperlik maske, 3000 adet normal maske ve bürolarımız için 250 adet el dezenfektanı temin ederek, elimizden geldiğince onlara destek olmak, yanlarında olduğumuzu hissettirmek, onları, bu zor dönemden geçerken maruz kalabilecekleri olası bir olumsuzluğa karşı koruyabilmeyi amaçladık. Bu salgınla mücadele edebilmenin en önemli yolu dayanışmadır. Biz bu mesleki dayanışmayı gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız.

Normal maskeler tek kullanımlık. Gözlerimizi ve yüzümüzün tamamını korumuyor. Farkında olmadan da gün içinde defalarca elimizle yüzümüze dokunuyoruz. Bu maske ile hem tek kullanımlık maskelerin koruyuculuğunu arttırıyoruz hem de elimizden ağzımıza, gözümüze ya da yüzümüze mikrop bulaşmasını engelleyebiliyoruz. Bu yönden faydalı olacağını düşündük. Ayrıca işimiz bittiğinde bu maskenin her iki tarafını da kolonya ile ya da dezenfektanla temizleyebilir ve tekrar kullanabiliriz. Sadece Altınordu’da değil Ünye ve Fatsa ilçemizde de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım aracılığıyla da dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Diğer ilçelerimize de kargo ile ulaştırdık. Meslektaşlarımızın gayet memnun oldukları gördük.

 

Anahtar Kelimeler : SMMMO’DAN, MASKE, VE, DEZENFEKTAN, DAĞITIMI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız