HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Nisan 2020 Pazar Saat: 11:24

FİDANLAR, FİDANLARLA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın himayesinde hayata geçirilen Fidanlar Fidanlarla Buluşuyor projesi kapsamında Ordu’da 5 bin fidan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile buluşturuldu.
FİDANLAR, FİDANLARLA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde hayata geçirilen "Fidanlar Fidanlarla Buluşuyor" projesi kapsamında Ordu’da 5 bin fidan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile buluşturuldu.

 

Tarım ve Ormancılık Bakanlığı tarafından başlatılan projeye tam destek veren Ordu Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda kampanyaya başvuruda bulunan 5 bin çocuğa sürpriz yaparak, 23 Nisan sabahı fidanlarını evlerine teslim etti.

Onlar bizim geleceğimiz”

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak farkındalık oluşturmaya devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde hayata geçirilen ‘Fidanlar Fidanlarla Buluşuyor’ projesi kapsamında Ordu’da 5 bin fidanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda fidanlarımız olan çocuklarımız ile buluşturduk. Onlar için de sürpriz olan bu buluşma bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bu projeyi hayata geçiren ve geleceğimiz olan çocuklara özel anlam yükleyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere projeyi hayata geçiren Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

“Bugün böyle bir sürpriz beklemiyorduk”

Yapılan sürprizin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade eden vatandaşlar ise, “ Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın sosyal medya hesabında paylaştığı gönderi üzerine böyle bir projenin olduğunu gördük. Başvuruda bulunduk. Ancak bugün bu sürprizi beklemiyorduk. Bugün hem bizim hem çocuklarımızın yüzlerini bir kez daha gülmesine vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Ünye KENT Haber

 

Anahtar Kelimeler : FİDANLAR, FİDANLARLA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız