HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Nisan 2020 Pazartesi Saat: 09:51

“ATATÜRK’ÜN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİR”

ÖZEL HABER
“ATATÜRK’ÜN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİR”

Gençlerden umudunun kesilmemesi gerektiğine dikkat çeken gazeteci-yazar Erol Karaer, “Bu 23 Nisan bir kez daha göstermiştir ki onlara rahat uyku yok. Bu gençlikten umudum var elbette. Hiç olmazsa iyiyi ve kötüyü ayırt edebilecek zekaya ve argümanlara sahip. Her zaman Atatürk’ün değerlerine sahip çıkmamız gerek” dedi.

 “23 NİSAN BURUK GEÇTİ”

23 Nisan’ın sokağa çıkma yasağından dolayı buruk geçtiğini ifade eden gazeteci-yazar Erol Karaer “23 Nisan buruktu hani şiirde der ya 'Bu gün 23 Nisan neşe doluyor insan' tam tersi oldu hüzün dolduk. Bayramı sokaklarda kutlayamamanın haricinde yine ayni şerefsiz güruh, Atatürk'e ve Cumhuriyet'e saldırdı.

AKP'li bir yöneticiye bir şey söylense de resen harekete geçenlerin yine kılı kımıldamadı? Aslında etki tepki meselesi 'Atatürk ölmedi diye ağlayan 5 yaşında ki çocuğa bunu ezberletemezsin genden gelir. Geni bozuk olanları ne yazık ki tıbbi bir tedavisi yoktur. Nefes alıp verdiği bu coğrafya da ona vatan bırakanlara ve tüm Cumhuriyet değerlerine saldıranlar şerefsizin önde gidenidir” diye konuştu.

“BU GENÇLİKTEN UMUDUM VAR”

Bu gençlikten umudunun olduğunu belirten Kararer, “Bu 23 Nisan bir kez daha göstermiştir ki onlara rahat uyku yok. Bu gençlikten umudum var elbette. Hiç olmazsa iyiyi ve kötüyü ayırt edebilecek zekaya ve argümanlara sahip.  Lafla ülkeye sahip çıkılmıyor bayramdan bayrama Atatürk'e ve Cumhuriyet'e sahip çıkmak yetmez. Eğer 23 Nisan'ın ertesi günü Atatürk'e eşkıya diyen malum vakıfçı Atatürk'ün kurduğu kuruma aranıyorsa ve ortalık yıkılmıyorsa tepkiden herkes oturup savunduğu ilkeleri ve değerleri yeniden gözden geçirmeli ya teslim olmalı ya da bu gençliğe bunu yılmadan bıkmadan anlatmalıdır” şeklinde konuştu. (Haber: Mert Can ERSOY)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız