HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Nisan 2020 Perşembe Saat: 10:19

“ALIN TERİ VE EMEK EN YÜCE DEĞERDİR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajında, ülkenin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesine katkı sunmak adına beden gücü ile çalışan işçi
“ALIN TERİ VE EMEK EN YÜCE DEĞERDİR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajında, ülkenin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesine katkı sunmak adına beden gücü ile çalışan işçi ve emekçilerin önemli bir misyonun öncüleri olduğuna dikkat çekti.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, mesajında şu görüşlere yer verdi: Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz.

Memleketine, milletine, ailesine ekonomik destekte bulunmak, ülkesinin kaynaklarını işler hale getirmek, ilimiz ve ülkemizin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesine katkı sunmak adına beden gücü ile çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimiz önemli bir misyonun öncüleridir.

Hizmet vermekten onur ve gurur duyduğumuz güzel Ordumuzda temizlik hizmetinden yol yapımına, oyun alanları ve parklardan alt yapı hizmetlerine kadar Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde görev yapmakta olan işçilerimizin emekleri de çok büyük.

Şehrimizin ve ülkemizin daha güzel yarınlara ulaşmasında şüphesiz işçilerimizin alın teri ve emeklerine büyük ölçüde ihtiyacımız var. İşçi kardeşlerimiz üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını ararken tüm toplumun desteğini almakta, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara da öncülük etmektedirler.

Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olacağız. Başta iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere işçilerin hak arayışları konusundaki girişimlerine ve sendikal faaliyetlerine hep destek olduk, bundan sonra da aynı ilkelerle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu vesile ile ülkemiz için çalışan, üreten ve emeklerini esirgemeyen tüm işçi kardeşlerimin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü tebrik ediyor, kendilerine ve ailelerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar diliyorum.”

 

Anahtar Kelimeler : “ALIN, TERİ, VE, EMEK, EN, YÜCE, DEĞERDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız