HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ekim 2016 Cumartesi Saat: 10:26

OSMMMO’DA GÖREV DAĞILIMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ordu Mali Müşavirler Odasında 2016-2019 dönemi kurul ve komisyonlar görev dağılımlarını gerçekleştirildi. Açış konuşmasında Oda Başkanı Bahadır Baş: “Biz biliyoruz, sadece biz anlarız, biz yaparız düşüncesine sahip değiliz. B
OSMMMO’DA GÖREV DAĞILIMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ordu Mali Müşavirler Odasında 2016-2019 dönemi kurul ve komisyonlar görev dağılımlarını gerçekleştirildi.

Açış konuşmasında Oda Başkanı Bahadır Baş: “Biz biliyoruz, sadece biz anlarız, biz yaparız düşüncesine sahip değiliz. Birlikte üretmekten ve sorunları birlikte çözmekten yanayız.Yani tek başına ‘bir şey’, birlikteysen ‘her şey’sin.” 

Çok değerli 2016-2019 Dönemi Kurul – Komisyon Üyesi meslektaşlarım, Komisyonlarımız bizlerin fikir kulübü, çalışma kulübü bütün bilgileri üretebileceğimiz yerlerdir. Komisyon ve kurullarımızın değerli temsilcileri bizi yalnız bırakmadığınız, sorumluluk bilinciyle bugün işinizden mesainizden ayırıp bu saatte burada hazır olduğunuz için öncelikle hepinize teşekkür ediyor, hepinize hoş geldiniz diyorum.

Öncelikle oda tarafından komisyonlara atama yapılmadan bir ay önce oda internet sitesine komisyonlarda görev almak isteyenler için bir duyuru koyduk. Ve duyuru ekinde bir form ile katılmak istedikleri komisyonu belirtmelerini istedik. Ve bunu hem siteye koyduk. Hemde bütün üyelerimize mail attık. Ancak  hiçbir üyemizden bir talep gelmedi. Bizde komisyonları kendimiz oluşturduk. Bunu özellikle belirtmek isterim.

Değerli Meslektaşlarım;  Hedefe ulaşmak yolculuğa kiminle çıktığına bağlıdır. Arkanıdöndüğünde gülen gözlerde güven hissedebiliyorsan yarınlardan korkma derler. Biz her zaman sizin gözlerinizde güveni hissettik, bu yüzden de arkamıza baktığımızda korkmuyoruz. Bizler için tüm kurulların yanında Haksız Rekabet Kurulu ve Etik Kurulu çok önemlidir. Odaya gelen bütün şikayetleri sorumluluk alanına göre Haksız Rekabet Kurulu ve Etik Kurulu değerlendirecek ve yönetime taleplerini ileteceklerdir. 

Bu dönem ilk defa Kadın Dayanışma Komisyonumuzu oluşturduk. Komisyonumuz bayan meslektaşlarımızın sorunlarını raporlayarak bizlere ilettiğinde tespit edilen hususlarla ilgili çözüm bulmaya çalışacağız. Bunlarla ilgili adımlar atacağız. Yine önemli komisyonlarımızdan birisi Mesleki Soruşturma ve Denetim Komisyonumuzdur. Bu Komisyonumuz işyerlerimizde fiili denetimler, tespitler, stajyerlerle ilgili tespitleri yapacaktır. Önceki dönemlerde Odamızın Yönetiminde yer alan; abilerimiz, meslektaşlarımız ekip anlayışı ile bizlere destek olarak bizleri kırmayarak bu dönem komisyonlarda görev kabul ettiler. 

Oda Komisyonları mesleki birliktelik ve mesleki sorunların çözümü için bir üretim yeridir. Biz biliyoruz, sadece biz anlarız, biz yaparız düşüncesine sahip değiliz. Birlikte üretmekten ve sorunları birlikte çözmekten yanayız. “Yani tek başına ‘bir şey’, birlikteysen ‘her şey’sin. Amacımız gerek komisyonların gerek kurulların çalışarak fikirlerini, önerilerini raporlayarak taleplerini bizlere ulaştırması ve bu raporlar ile yönetim kurulunun çalışmalarına yön vermesi, katkı yapmasını sağlamaktır. “

 “Hayat bir yarış değildir, hayatı değerlendirmek lazım”

 

Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel:‘‘Değerli arkadaşlar tekrar beraberiz, hepiniz hoş geldiniz. Gördüğünüz gibi hep birlikte yürüyoruz. Paylaşımcı olmak güzel. İş hayatını bir hikayeyle anlatmak istiyorum. Hayat beş topla oynanır. Bunların birincisi işimiz, ikincisi ailemiz, üçüncü sağlığımız, dördüncüsü dostlarımız, beşincisi benliğimiz yani kendimiz. Bu beş topun bir tanesi lastik diğerleri camdır. Bu beş topu havaya attığımız zaman o dört tanesini tutmak zorundasın, bir tanesi yere düşse de bir şey olmuyor yere düşüyor ve zıplıyor. İşte bu beş topta esneyebilen sadece işimizdir. 

Diğer dört top camdan havaya attığımızda tutamazsak kırılır bir daha da bir araya getiremeyiz. İşimizi çok önemsiyoruz ve bazen bu dört cam topta değerlerimizi işimiz uğruna harcayabiliyoruz. İşi kaybeder bir daha kurarsın yada başka alanlarda faaliyet kurarsın, fakat hiçbir zaman ailemizi, sağlığımızı, dostlarımızı ve benliğimizi kaybetmemiz gerekir.Hayat bir yarış değildir, hayatı değerlendirmek lazım.  Değerli Oda Başkanımıza bu toplantıyı yaptığı için siz değerli meslektaşlara katıldığınız katkı sunduğunuz için teşekkür ediyorum. ’’dedi.

 

2010-2013 Dönemi Başkan Yardımcısı Sezai Kantar: “Odamıza mesleğimize sahip çıkmak adına bizlere düşen ne varsa onları yapmak için hep bira arada olacağız’’

‘‘Değerli arkadaşlar öncelikle komisyonlara davet edilmek, tecrübelerimizi meslektaşlarımızla paylaşma fırsatı verdiğiniz için Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Gerçekten başkanımızında dediği gibi değerlere sahip çıkmak temel amacımız olmalı. Hayat bir şekilde gelip geçiyor, bu görevler önemli görevler. Odamızın mesleğimizin her alanı bizler için çok önemlidir. Odamıza mesleğimize sahip çıkmak adına bizlere düşen ne varsa onları yapmak için hep bira arada olacağız’’ dedi.

 

Önceki Dönem Başkan Yardımcısı Mustafa Çörtük: “Oda kurullarının yönetim, disiplin ve denetlemeden oluşmadığını hep birlikte bu işe katkı sağlayacağımızı ve sağladığımızın emaresini burada gösteriyoruz.”

‘‘Değerli Kurul ve Komisyon üyesi arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın ve başkanımızın böyle bir daveti ve komisyonlardaki görevlerimiz nedeniyle hepimiz bir araya geldik.Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Gerçekten Odamıza sahip çıkmak birlikte çok güzel. Oda kurullarının yönetim, disiplin ve denetlemeden oluşmadığını hep birlikte bu işe katkı sağlayacağımızı ve sağladığımızın emaresini burada gösteriyoruz. Ben inanıyorum ki bu birlikteliğimiz artarak sürecektir. Başkanımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

 

Görev dağılımının ardından Haksız Rekabet Kuruluna Sayit Gültepe, Etik Kuruluna Sedat Özel, Staj Komisyonuna Mustafa Çörtük, Basın-Yayın Komisyonuna Halil Demirel, Asgari Ücret Tespit Komisyonuna Hatice Şahin Ergül, Eğitim Komisyonuna Nedim Dikmen, Bağımlı Çalışanlar Komisyonuna Halil İbrahim Çalış, Mesleki Dayanışma ve Sosyal, Kültürel Etkinlikler Komisyonuna Mustafa Bektaş, Mesleki Soruşturma ve Denetim Komisyonuna Gökhan Şahin, Mesleki Araştırma ve Mevzuat Komisyonuna Sezai Kantar, Kadın Meslektaşlar Dayanışma Komisyonuna Aysun Azaklı Başkan Olarak Seçildi. (Haber Merkezi) 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız