HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2020 Cuma Saat: 10:07

YILDIZ: HAK ARAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkan Yardımcısı Av. Meltem Saraner Yıldız, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında çıkan kararla ilgili parti toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde
YILDIZ: HAK ARAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkan Yardımcısı Av. Meltem Saraner Yıldız, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında çıkan kararla ilgili parti toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

 

Yıldız, yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl başkanımız ve değerli hemşerimiz Sayın Canan Kaftancıoğlu hakkında 10 yıl önceki sosyal medya paylaşımları nedeniyle İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen ceza İstinaf Mahkemesi tarafından da onaylanmıştır. Elbette ki, Yargıtay ve diğer üst mahkemelere yapacağımız itirazlar ile hak aramaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ama birkaç sözümüz var diyerek sözlerini sürdüren Yıldız; “Bu karar hukuki değildir. Yaprak dökümü yaşayan, sandıktan korkan iktidar yargıya müdahale etmiştir. Bu karar siyasidir. Bu davanın ilk duruşması İstanbul seçimlerinin kazanıldığı günün yani 23 Haziran haftasında yapılmıştır. Türkiye’de davalar bitmez, yurttaş adalete senelerce ulaşamazken İstanbul İl Başkanımıza hızlıca ceza verilmiştir” diye konuştu.

 

Yıldız, açıklamasının devamında ise; “Pandemi nedeniyle tüm yargı durmuş, bir tek İstanbul İl başkanımızın davasına bakan yargıçlar durmamıştır. Bu karar tam da İstanbul seçimini kazandığımız günün yıl dönümüne yani 23 Haziran tarihine yetiştirilmiştir.

 

Seçim zaferinin başrollerinden biri olan İstanbul İl Başkanımıza olan öfke hala dinmemiş olacak ki, iktidar yargıdaki elini kullanarak İstanbul İl başkanımızın canını sıkmak istemiştir.

 

Hukuku ellerinde oyuncak eden kıfayetsiz muhteris iktidar sahipleri, artık farkında olsunlar. Halkımız bunların gerçek yüzünü görmüştür. İstanbul seçimlerinin intikamını almak için tüm kamu kurumlarını, belediye meclislerini hatta mahkemeleri bile Cumhuriyet Halk Partili yöneticilerimize karşı nasıl hunharca kullandıklarını halkımız bilmektedir.

 

Uzun süredir yaprak dökümü yaşayan bu iktidar artık sona gelmiştir. Ellerinde kalan son güçle kendilerinden olmayan herkesi sindirmeye, bastırmaya çalışmaları nafiledir” ifadelerine yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler : YILDIZ:, HAK, ARAMAYA, DEVAM, EDECEĞİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız