HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Haziran 2020 Pazartesi Saat: 10:00

1 TEMMUZ’DA AÇILIYOR

  İnternet kafeler ve elektronik oyun salonları 1 Temmuz itibarı ile faaliyetlerine başlayacak. İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine İnternet Kafeleri, Salonları ve Elektronik Oyun Yerleri konulu genelge gönderdi. Genelgede bu iş ye
1 TEMMUZ’DA AÇILIYOR

 

İnternet kafeler ve elektronik oyun salonları 1 Temmuz itibarı ile faaliyetlerine başlayacak.

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "İnternet Kafeleri, Salonları ve Elektronik Oyun Yerleri" konulu genelge gönderdi. Genelgede bu iş yerlerinin işletmecileri temizlik, maske, mesafe önlemleri başta olmak üzere Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından belirlenen kurallarla ilgili tedbirleri eksiksiz şekilde alması zorunlu olacak.

         İşletmeciler tarafından genel kullanım alanlarına ve oturum düzenine ilişkin mesafe planı hazırlanacak. Kapasite bilgisi işletmenin girişinde görülebilir bir yere asılacak ve bu kapasiteye uygun sayıda müşteri kabul edilecek. Aynı anda içeride bulunacak kişiler, masalar ve üniteler arasında en az 1 metre mesafe kuralına uyulacak. Tek ünitede iki ve daha fazla kişiyle oynanan oyunlarda her bir kişi arasında en az 1 metre mesafe bırakılacak.

Maske takmak zorunlu olacak. Gazete, dergi gibi yayınlar bulundurulmayacak. Çay-kahve ve diğer içeceklerin servisinde tek kullanımlık malzemeler kullanılacak. Personelin giriş-çıkışlarında vücut ısısı ölçümleri termal sensörlerle ya da temassız ateş ölçerlerle yapılacak. Müşterilerin girişlerde mutlaka ateş ölçümleri yapılacak, vücut ısısı 38 dereceden yüksek olan kişilerin en yakın sağlık kuruluşuna yönlendirilmesi sağlanacak.

Anahtar Kelimeler : 1, TEMMUZ’DA, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız