HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ağustos 2020 Pazar Saat: 13:10

“FARKINDALIK OLUŞTURMAYI AMAÇLIYORUZ”

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Dünya İnsani Yardım Günü kapsamında Kızılay sosyal medya hesaplarından dünyanın 17 farklı noktasında bulunan Kızılay uzmanlarına bağlanarak hisleri, düşünceleri ve gerçekleştirilen p
“FARKINDALIK OLUŞTURMAYI AMAÇLIYORUZ”

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Dünya İnsani Yardım Günü kapsamında Kızılay sosyal medya hesaplarından dünyanın 17 farklı noktasında bulunan Kızılay uzmanlarına bağlanarak hisleri, düşünceleri ve gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi aldı.
 
Delegasyonlarındaki uzmanlarıyla acil yardımların yanı sıra ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerinin kendi geçimini sağlayabilmeleri için çeşitli çalışmalar yürüten Kızılay, tüm dünyada mazlum halkların duasını alıyor. Dünya İnsani Yardım Günü’nde bir dizi etkinlik gerçekleştiren Türk Kızılay da, insani yardım çalışanlarının düşüncelerine kulak vererek onların yaşadıkları zorluklar, dokundukları hayatlar ve hislerine tanıklık etti.
 
Sadece 2019 yılında 71 ülkede çalışarak 7.9 milyon insana yardım ulaştıran ve bu yılın sonunda 80 farklı ülkede 8 milyon yararlanıcıya yardım etmeyi planlayan Türk Kızılay, Genel Başkan Dr. Kerem Kınık eşliğinde sosyal medya hesaplarından yurt dışında farklı coğrafyalarda bulunan 17 daimi delegasyonu ile canlı yayın gerçekleştirerek yapılan yardım faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Dünya İnsani Yardım Günü’nde gerçekleştirdikleri bu önemli canlı yayın bağlantısına ilişkin konuşan Genel Başkan Kınık, “Dünyanın özellikle sıcak gerilimli bölgelerinde yardım çalışmaları yürüten insani yardım görevlilerinin ve gönüllülerinin tamamı için bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız