HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Eylül 2020 Salı Saat: 09:38

57 DURAĞIN MONTAJI YAPILDI

  Yükümlüleri sosyal hayata kazandırmak ve onların yeni meslek edinmelerini sağlamak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü arasında imzalanan “Yükümlü
57 DURAĞIN MONTAJI YAPILDI

 

Yükümlüleri sosyal hayata kazandırmak ve onların yeni meslek edinmelerini sağlamak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü arasında imzalanan “Yükümlüleri Sosyal Hayata Kazandırma” protokolü kapsamında 1.500 adet durak il genelinde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilmeye devam ediliyor.

 57 DURAĞIN MONTAJI YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yükümlüler tarafından yapılan duraklardan 57’sinin Altınordu, Korgan, Ünye ve Fatsa ilçelerinde alt yapısı oluşturulan noktalara montajı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri diğer ilçelerde de belirlenen noktaların alt yapısını oluşturduktan sonra durak montaj işlerine devam edecek.

 “İHTİYACI OLAN YERLERE KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yükümlülerce yapılan durakların montajının yapılmaya başlandığını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Yükümlülerimize istihdam oluşturmak ve onları sosyal hayata kazandırmak için Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü ile bir protokol imzaladık. Bu protokole göre yükümlülerimize yeni meslek edinmeleri amacıyla Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü ile iş birliği sağladık. İş birliği protokolü çerçevesinde ilk etapta 1.500 adet durak siparişi vermiştik. Şu an için 57 adet durağımızı teslim aldık ve belirlenen ilçelere montajını ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. İlerleyen günlerde ihtiyaç duyulan noktalara durak çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : 57, DURAĞIN, MONTAJI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız