HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Eylül 2020 Perşembe Saat: 10:06

ARAÇ DEZENFEKSİYON İSTASYONU HİZMETTE

Fatsa Belediyesi Covid-19 virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla ilkini Mart ayında açtığı Araç Dezenfeksiyon İstasyonunu normalleşme sürecinin ardından yeniden hizmete sunmaya başladı. İlçenin Evkaf mahallesi Ordu Samsun karayolu L
ARAÇ DEZENFEKSİYON İSTASYONU HİZMETTE

Fatsa Belediyesi Covid-19 virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla ilkini Mart ayında açtığı Araç Dezenfeksiyon İstasyonunu normalleşme sürecinin ardından yeniden hizmete sunmaya başladı.

İlçenin Evkaf mahallesi Ordu Samsun karayolu Liman kavşağına kurulan Araç Dezenfeksiyon İstasyonu Cumartesi günü dahil haftanın altı günü hizmet verecek. İstasyon sadece Fatsa merkezli değil, Karadeniz sahil yolunu kullanan araçlara da hizmet verecek.

“AMACIMIZ VİRÜS SALGININI ÖNLEMEK”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, normalleşme sürecinin ardından Covid-19 virüsünün yeniden tehdidini artırmasıyla birlikte Belediye olarak önlemleri artırma adına çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, “Bilindiği gibi geçtiğimiz Mart ayında araç dezenfeksiyon istasyonumuzu kurmuştuk ve araç sahiplerinden yoğun talep görmüştü. Normalle sürecine geçtikten sonra dezenfeksiyon istasyonumuza kısa bir ara vermiştik.

Son zamanlarda virüs tehdidi kendini yeniden hissettirmeye başlamasıyla istasyonumuzu tekrar hizmete açtık. Bu istasyonumuzda ilçemizde ticari taksilerimiz, dolmuş güzergahında çalışan toplu taşıma araçlarımız başta olmak üzere tüm araçlarımız dezenfekte edilebilecek. İstasyon boş olduğu zamanlarda özel araçlar sürücüleri de ücretsiz bir şekilde araçlarını dezanfekte ettirebilecektir” dedi.

Anahtar Kelimeler : ARAÇ, DEZENFEKSİYON, İSTASYONU, HİZMETTE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız