HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Eylül 2020 Pazartesi Saat: 09:27

KUMBAŞI’NDA EL DEĞMEDİK YER KALMADI

Altınordu Belediyesi tüm ekipleri ile birlikte her hafta bir mahallede yürüttüğü çalışmalarına Kumbaşı Mahallesinde devam ediyor.
KUMBAŞI’NDA EL DEĞMEDİK YER KALMADI

Altınordu Belediyesi tüm ekipleri ile birlikte her hafta bir mahallede yürüttüğü çalışmalarına Kumbaşı Mahallesinde devam ediyor.

Altınordu Belediyesi toplum sağlığının korunması, virüsün yayılımının ve bulaşmasının önlenmesi için Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını sürdürüyor. Klasik belediyecilik hizmetlerine de aralıksız devam eden Altınordu Belediyesi Kumbaşı Mahallesinde geniş çaplı bir çalışma gerçekleştiriyor.

KUMBAŞI’NDA TEMİZLİK VE BAKIM ONARIM GÜNÜ

Altınordu Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN’in talimatıyla hayata geçirdiği planlama doğrultusunda tüm ekiplerle birlikte bir mahalleye girerek sokaklarını özel solüsyonlarla yıkıyor, park ve bahçelerin bakım onarımını yapıyor ve ayrıca mahallede meydana gelen alt yapı ve üst yapı aksaklıklarını da gidermeye devam ediyor.

Altınordu Belediyesi bu kapsamda ilk çalışmasını gerçekleştirdiği Taşbaşı Mahallesi’nin ardından bu hafta Kumbaşı Mahallesine çıkarma yaptı. Yapılan çalışmalarda Temizlik Müdürlüğümüz ekiplerince cadde ve sokaklarda süpürme ve köpüklü yıkama, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince park ve yeşil alanlarda ağaç budama, ot biçme, bakım onarım ve genel temizlik, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise parke tamirat çalışması yapıldı.

Anahtar Kelimeler : KUMBAŞI’NDA, EL, DEĞMEDİK, YER, KALMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız