HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Kasım 2020 Cumartesi Saat: 12:51

ASFALT SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi’nin Öceli Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan ve aynı zamanda ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hizmet veren güzergahı sıcak asfalt ile buluşturdu. Ordu’da başlatılan asfalt seferberl
ASFALT SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi’nin Öceli Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan ve aynı zamanda ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hizmet veren güzergahı sıcak asfalt ile buluşturdu.

Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarının yanı sıra, ilçe merkezlerindeki trafik yükünü çeken cadde ve sokaklarda sıcak asfalt ile buluşuyor. Çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesi Bucak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Öceli Caddesi sıcak asfalta kavuştu.

ÖCELİ YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Öceli ve birçok mahalleye direk ulaşım sağlayan yolun önemli bir kısmı parke ve ulaşım konforu açısından sıkıntılı bir haldeydi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar sonrası, ilk önce altyapı ve zemin iyileştirme çalışması yapıldı. Ekipler, genişletme çalışmalarının ardından, sıcak asfaltla buluşturdukları yolda, standardı yüksek, konforlu bir ulaşımı vatandaşların hizmetine sundu.

Aynı zamanda Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen yanından geçen güzergah, Altonordu ilçesinin en yoğun kullanılan caddeleri arasında yer alıyor.

 

Anahtar Kelimeler : ASFALT, SEFERBERLİĞİ, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız