HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ocak 2021 Pazartesi Saat: 10:06

FATSA VE KUMRU’YA MÜJDE

Fatsa İlçe Merkezi Elekçi Irmağı 2. Kısım İnşaatı ile Kumru Elekçi Irmağı 4. Kısım İnşaatı işlerinin ihale oluru DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Tarım ve Orman Bakanlığına gönderilmiş ve bakanlıkça onaylandı. Ak Parti Or
FATSA VE KUMRU’YA MÜJDE

Fatsa İlçe Merkezi Elekçi Irmağı 2. Kısım İnşaatı ile Kumru Elekçi Irmağı 4. Kısım İnşaatı işlerinin ihale oluru DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Tarım ve Orman Bakanlığına gönderilmiş ve bakanlıkça onaylandı.

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı yaptığı açıklamada, “Fatsa İlçe Merkezi Elekçi Irmağı 2. Kısım İnşaatı muhtevasında; 1654,16  metre uzunluğunda çift taraflı taşkın koruma duvarı ve duvar üzeri korkuluk, 1 adet yaya köprüsü, Kumru Elekçi Irmağı 4.Kısım İnşaatı muhtevasında;  1 adet rüsubat tutucu tersip bendi, mevcut taşkın koruma duvarlarının bitiminden mansaba doğru sağ sahilde 200 metre uzunlukta betonarme taşkın koruma duvarı, geçen yıl yapımı tamamlanan tersip bendi rezervuarı çevresi için korkuluk yaptırılacaktır.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ihale oluru verilen her iki iş için 2021 yılı Şubat ayı içerisinde DSİ 7. Bölge Müdürlüğü tarafından gerekli ihaleler gerçekleştirilecektir” dedi.

Bu yatırımların Fatsa’ya ve Kumru’ya hayırlı olmasını dileyen Taşçı, “Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız’a, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyorum” diye de konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, VE, KUMRU’YA, MÜJDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız