HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Kasım 2016 Cuma Saat: 07:53

MEMUR-SEN’DEN KOLUKISAOĞLU’NA ZİYARET

Memur-Sen Ordu il başkanı İsmail Çelenk, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube  başkanlarıyla birlikte İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu’nu ziyaret etti. İl Müftülük makamında gerçekleşen ziyarete Memur-Sen ordu İl başkanı İsm
MEMUR-SEN’DEN KOLUKISAOĞLU’NA ZİYARET

Memur-Sen Ordu il başkanı İsmail Çelenk, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube  başkanlarıyla birlikte İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu’nu ziyaret etti.

İl Müftülük makamında gerçekleşen ziyarete Memur-Sen ordu İl başkanı İsmail Çelenk ve memur Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları katıldı.

Ziyarette bir açıklama yapan Memur-Sen başkanı İsmail Çelenk, İl Müftülüğünün açtığı diyanet öğrenci evlerinin Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma olduğunu ifade ederek “Memur-Sen ailesi olarak on beş bin üyenin temsilciyiz. Sayın müftümüzü ziyarete geldik. Bu ziyarette ordumuzun, müftülüğümüzün ve bağlı sendikamızın sorunlarını sayın müftümüzle paylaşıyoruz. Aynı zamanda müftümüzün şahsında bütün müftülük çalışanlarını da tebrik ediyoruz.

Üniversiteye giden fakat yurtlarda kendilerine yer bulamayan, dışarıda kalan üniversite öğrencilerimize evler açtılar. Nezih bir ortamda bütün Türkiye ye örnek olacak bir çalışma yaptılar. Bundan dolayı sayın müftümüzü tebrik ediyoruz.

Biz doğru yapılan her şeyin arkasındayız. Üyelerimizden aldığımız güç ile her zaman doğruya doğru deyip yanında yer aldık, yanlışa yanlış deyip karşısında durduk ve durmaya devam edeceğiz. Bu anlamda da sayın müftümüzün her zaman yanındayız. Nazik kabulleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

İl Müftüsü Mustafa KolukısaoğluMemur-Sen’e başkanlar kuruluna gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederek “Memur Sen başkanına ve başkanlar kuruluna bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın ifade ettiği gibi çalışmalarımız zaten karşılıklı anlayış içerisinde gerçekleşiyor. Memur-Sen ailesine bize verdikleri desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Öğrenci evleri hizmetimizin farkında olmalarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Sadece biz değil, öğrenci evleri konusunda ordumuz da herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Hiçbir öğrencimiz açıkta kalmamalıdır. Öğrencilerimiz devletimiz eliyle bu imkanları kullanmalı ve hiçbir kişiye ve zümreye muhtaç edilmemelidir. Bütün çaba ve gayretimiz bunun içindir” ifadelerini kullandı.

Memur Sen il başkanı İsmail Çelenk ve başkanlar kurulu bir süre müftü kolukısaoğlu ile istişarelerde bulunduktan sonra ziyaret sona erdi. (Ordu Yeni Haber) 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız