HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Şubat 2021 Çarşamba Saat: 09:33

UZAKTAN EĞİTİME KATKI SÜRÜYOR

Salgının hayatımıza girmesiyle birlikte yoğunlaşan uzaktan eğitim sürecine katkıda bulunmak adına İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, attığı adımlardan bir tanesi de Youtube kanallarında soru çözümlerinin yayınlanarak hem uzaktan eğit
UZAKTAN EĞİTİME KATKI SÜRÜYOR

 

Salgının hayatımıza girmesiyle birlikte yoğunlaşan uzaktan eğitim sürecine katkıda bulunmak adına İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, attığı adımlardan bir tanesi de Youtube kanallarında soru çözümlerinin yayınlanarak hem uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere destek olunması hem de resmi Youtube kanalının daha etkin kullanımını sağladı.

 

Uzaktan eğitim sürecine katkı sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar doğrultusunda İl Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Merkezi'nde kurulan ekibimiz ve sağlanan teknik ekipmanla oluşturulan stüdyoda 12. sınıf soru çözüm videolarının kayıtlarına başlandı.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak amaç, Youtube kanalının öğrenci, öğretmen ve velilerin keyifle takip edecekleri bir eğitim kanalına dönüşmesini sağlamak ve uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğunda soru çözümlerine ulaşmak oldu.

 

Konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü adı ile resmi Youtube kanalından öğrenciler sınav sorularının çözümüne anında ulaşarak, soru çözümünü video olarak görebilecekleri belirtildi.

Anahtar Kelimeler : UZAKTAN, EĞİTİME, KATKI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız