HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Şubat 2021 Perşembe Saat: 10:02

AK PARTİ, TOMAKİN İLE DEVAM

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katıldığı Ordu 7'nci Olağan İl Kongresi, Durugöl Recep Kara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
AK PARTİ, TOMAKİN İLE DEVAM

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katıldığı Ordu 7'nci Olağan İl Kongresi, Durugöl Recep Kara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

AK Parti Ordu 7. Olağan İl Kongresine tek liste ile giren Başkan Halit Tomakin yeniden İl Başkanı seçildi.

Divan Başkanlığını Trabzon Milletvekili Ordu İl Koordinatörü Adnan Günnar’ın yaptığı kongrede, Divan Başkan Yardımcılığını Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Katip Üyelikleri ise Karadeniz Bölge Koordinatörü Yahya Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Turan yaptı.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Ordu Milletvekillleri Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu İlçe Belediye Başkanı Aşkın Tören, İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanlarının yanı sıra davetliler katıldı.

Yapılan oylamanın ardından Başkan Tomakin’in listesi ise şu şekilde oluştu.

Abdülkadir Güneş, Adnan Çoban, Alahattin Giden, Ali Uğur Özdemir, Avni Özel, Burcu Turan, Ebru Öztürk, Emre Kılıçkaya, Enver Demiral, Erkan Koç, Esra Küçük Meral, Eyüp Çalış, Fatih Arslan, Fatih Sayın, Fatih Tanrıverdi, Fatma Çalık, Funda Yılmaz, Gözde Yetgin, Hakan Mutlu, Hamdi Şensoy, Hanife Minnet, Hasan Aksu, Hasan Emre Demirkol, Hasan Ergeç, Hilal Zaimoğlu, Hüseyin Özkan, İsmail Kaan Köksal, Kadem Kutlutaş, Kemal Cebeci, Kübra Alparslan, Mehmet Can Şeker, Mehmet Ergün, Mehmet Katırcıoğlu, Melahat Erkoç, Nazım Orçun Çuhadar, Nurettin Korkmaz, Oğün Seferoğlu, Özkan Aydın, Özlem Yıldırım Ercan, Seyfettin Erdem, Sibel Çilek Yılmaz, Şeniz İyigün Sun, Şenol Yılmaz, Şule Nur Acar, Talip Şen, Telat Yıldız, Yücel Binicioğlu, Zafer Barbaros Seven, Zeki Aydemir, 

 

İl Disiplin Kurulu Asil liste

Uğurtan Kılıç, Halit Günaydın, Birol Akgül, Özgür Fatih Karaağaç, Tayfur Orkun Genç

 

İl Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üye Adayları

Asil Liste: Tevfik Sayılır, Coşkun Bülbül, Birol Birlikbaş

 

Büyük Kongre Delege Adayları Asil Liste: Halit Tomakin, Ayşe Baysal, Yunus Emre Turan, Gülten Terzi, Oğuzhan Cevatemre, Selman Altaş, Aşkın Tören, Kenan Selim Argan, İsa Yüksel, Mehmet Çalış, Aydın Çavuş, Eyüp Karabayrak, Yaşar Yılmaz 

 

Öte yandan kongreye Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in konuşmaları damgasını vurdu. Başkan Güler, burada yaptığı konuşmada; “Göreve başladığımız ilk gün söylediğimiz gibi Ordu’da sevgiyi hâkim kılacağız demiştik. Yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalarımızda bunu ortaya koyduk. Hep beraber bu güzel şehrimizi 2023’e hazırlıyoruz” dedi.

“2023 vizyonu ile çalışıyoruz”
2023 yılında muhteşem bir zaferi Ordu’dan Cumhurbaşkanımıza hediye etmek için gece gündüz çalıştıklarını sözlerine ekleyen Başkan Güler, “Buraya sevgiyi hâkim kılmak için geldik. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Tam aksine eskisinden daha güzel olacak. Çalışmalarımızı yaparken daha önce görev almış bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün aramızda olan ve hepimiz için rol model olan AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a çok teşekkür ediyoruz.

İlçe belediyelerimiz ile birlikte güzel şehrimizi daha modern hale getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Biz ne yapıyorsak Ordu için yapıyoruz. Dediğimiz gibi göreve geldiğimiz ilk gün söylediğimiz bir şey vardı. Ordu’da sevgiyi büyütecektik. O bizim temel noktamızdır.

 

Artık Ordu’da ben yok, biz yok, siz varsınız. Ben burada bütün ekip arkadaşlarımı Düşünen Üreten Yarışan Ordu’nun bir parçası olarak görüyorum. Onun için tüm gücümüzle 2023 vizyonuna yakışır bir çalışma yaparak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Ordu’dan büyük bir zafer hediye etmek istiyoruz” diye konuştu. (Haber: Mehmet keskin)

 

Anahtar Kelimeler : AK, PARTİ, TOMAKİN, İLE, DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız