HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Kasım 2016 Perşembe Saat: 08:17

3 ölü, 11 yaralı

Trafik terörü can aldı
3 ölü, 11 yaralı

Ordu’da meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi öldü, 3’ü ağır 11 kişi de yaralandı. Altınordu İlçesi Akyazı mevkiinde Giresun istikametine gitmekte olan otomobil sürücüsü aşırı hız ve dikkatsizli sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönde kırmızı ışıkta bekleyen araçların üzerine savruldu.

Meydana gelen kaza sonrası 3’ü ağır 7 kişi yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Bu arada olay mahallinde can pazarı yaşanırken plakası belirlenemeyen bir Tır da kazaya karışan araçlara çarptı. Kaza yerinde hasar gören araç sayısı ise Tır ile birlikte 5’e yükseldi.

Öte yandan bir diğer kaza da Fatsa Bolaman’da meydana geldi. Adnan Hamzaoğlu  idaresindeki 61 M 0534 plakalı minibüskontrolden çıkıp yol kenarındaki menfeze kanalına düştü.

3 KİŞİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Hurda yığınına ödenen minibüsün sürücüsü Adnan Hamzaoğlu, Temel Yıldırım ve Yasemin Çakal hayatını kaybederken, Aykan Yıldız, Fatma Hamzaoğlu, Fadime Çakal ve Sebahattin Çakal ise yaralandı. 

Kaza yerine gönderilen itfaiye ekipleri sıkışan yaralıları çıkardı. 112 sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale ardından yaralılar Fatsa İlçe Devlet ve özel hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Ölen 3 kişinin cenazesi Fatsa İlçe Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazada hayatını kaybeden ve yaralananların Trabzonlu olduğu öğrenildi. Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : 3, ölü, 11, yaralı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız