HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Mart 2021 Çarşamba Saat: 09:32

KAÇAK; “MİRAÇ YÜKSELİŞTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Miraç Kandili için paylaştığı mesajda, miracın hem bir mucize, hem de manevi bir muvaffakiyet olduğunu belirterek, Miracı idrak için akıl ve mantığın fevkinde muazzam bir
KAÇAK; “MİRAÇ YÜKSELİŞTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Miraç Kandili için paylaştığı mesajda, miracın hem bir mucize, hem de manevi bir muvaffakiyet olduğunu belirterek, Miracı idrak için akıl ve mantığın fevkinde muazzam bir gönül, imanın mükafatını hak etmiş bir irade gücü lazımdır. Mucize beşerin harcı değildir, ancak Hak Tealanın eşsiz bir lütfu, emsalsiz bir keremidir.

Zamanlar ve mekanlar üstü hallerin kavranması elbette kolay olamaz. Yüce huzura yapılan nice sırlarla örülü, nice hikmetlerle örtülü seyahatin derin anlam ve mesajına ulaşmak da emek ister, erdem ister, bu da yetmez, ahlak ister, itikadi adanmışlık bekler” dedi.

Miracı vuslatların en görkemlisi ve en güzeli olarak tanımlayan Başkan Kaçak, “Miraç yükseliştir ama en kutlusudur, en kutsalıdır. Miraç vuslattır, ama en görkemlisi, en güzelidir. Bir gece Mescid-i Haramdan Mescid-i Aksaya, oradan da Allah’ın sonsuz kudretine ve nihai olarak yüce huzura ulaşmakla biten muhteşem yolculuk Hz.Peygamberin bizlere mirasıdır” diye konuştu.

Milli huzur ve haysiyetin miracına ulaşmak temennisinde bulunan Başkan Kaçak; “Kalpleri ile dilleri arasında uçurumlar bulunan, taktıkları maskelerin altında günahkar yüzler taşıyan, iyi gibi görünüp kötülüğe hizmet eden kim varsa günü saati geldiğinde maşeri vicdana hesap vereceklerdir. Melanetin Truva Atlarının iki cihanda da yatacak yerleri olmayacaktır.

Dileğim zilletle değil hakikatle yürümek, halktan yana duruş göstermektir. Miraç doğruya, doğruluşa, manevi bir doğuşa adım adım vasıl olmaktır. Bunu hak eden gönüllere, Miraçın ruhuyla dolup taşan vicdanlara selam olsun.

Aziz milletimizin, Türk-İslam dünyasının Miraç Kandilini yürekten kutluyorum. Duanın miracına erişmeyi, af ve merhametin miracına layık olabilmeyi, Allaha kulluk görevlerimizi, millete hizmet sevdamızı vicdan imbiğinde damıtarak yerine getirmeyi içtenlikle diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : KAÇAK;, “MİRAÇ, YÜKSELİŞTİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız