HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mart 2021 Çarşamba Saat: 10:03

BBP’DEN KADIN İSTİHDAMINA ‘KOOPERATİF’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü, kadın istihdamı ve ev ekonomisine katkı için partisi tarafından bir kooperatif kurulacağını söyledi.
BBP’DEN KADIN İSTİHDAMINA ‘KOOPERATİF’

BBP Ordu İl Başkanı Durmuş Zor ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Fatma Yümlü, yaptığı açıklamada; “Büyük Birlik Partisi olarak yalnızca hanımlarımızı partiye üye yapmak için çaba göstermiyoruz. Hanımlarımızın geçim derdi bizimde derdimizdir. Bu yüzden Ordu’da kadın istihdamına katkı için parti olarak bizlerde taşın altına elimizi koyduk. Amacımız evlerinde temel gıda ve el işi türünden ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen hanımlarımızın ürünlerini kuracağımız Kooperatif sayesinde kazanca çevirerek hanımlarımıza destek olmaktır. Böylece ilimiz genelinde üreten ve üretken kadınlarımızın yanında yer alarak el emeklerini boşa çıkarmamış olmaktır” dedi.

Kadın Dayanışma Kooperatifinin her gün açık kalmasını da hedeflediklerini sözlerine ekleyen Başkan Yümlü; “Ordu’lu hanımlarımızı parti ayrımı gözetmeksizin Kooperatifimize davet ediyoruz. Burada yöresel ürün ve yemeklerimizi de satışa çıkararak kazanç elde etmelerine imkan sağlamış olacağız. Hanım kardeşlerimiz hiç çekinmeden gelip yanımızda yerlerini alabilirler.

Ayrıca kazanç için üretmek isteyen hanım kardeşlerimize de her türlü desteği vermeye hazırız. Ülke ekonomisinin zor bir dönemden geçtiği bugünlerde bizde BBP olarak Ordulu hanım kardeşlerimize böyle bir kapı açmayı uygun gördük. Bunun için bizlere her türlü desteği veren İl Başkanımız sayın Durmuş Zor’a da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah bu sıkıntılı günleri birlikte aşacağız” diye konuştu.

BBP İl Başkanı Durmuş Zor, ise yaptığı konuşmada; “Hanımlarımıza siyasette verdiğimiz önem ve değer kadar ekonomide de aynı önemi veriyoruz. Hanım kardeşlerimizin ekonomik özgürlüklerine kavuşabilmeleri için hiçbir fedakarlıktan asla kaçınmayacağız. Hanım kardeşlerimize geçimlerinin temini konusunda ayrımcılık yapmadan destek olacağız. İnşallah kooperatifimiz hayırlara vesile olacak çalışmalara imza atacaktır. Bu konuda fikri vererek hayata geçiren kadın kolları başkanımız Fatma Yümlü hanımefendiye de teşekkür ediyor, faaliyetlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. (HABER: ŞAFAK DELİÇAKAR)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız