HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Mayıs 2024 Perşembe Saat: 14:29

YEPAŞ’A "EN İYİ İŞVEREN"ÖDÜLÜ

Samsun, Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop illerinin elektrik perakende satış hizmetlerini gerçekleştiren Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ), Great Place to Work (GPTW) tarafından gerçekleştirilen tarafsız ve adil bir seçim oylamas
YEPAŞ’A "EN İYİ İŞVEREN"ÖDÜLÜ

Samsun, Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop illerinin elektrik perakende satış hizmetlerini gerçekleştiren Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ), Great Place to Work (GPTW) tarafından gerçekleştirilen tarafsız ve adil bir seçim oylaması sonucunda "En İyi İşveren" ödülünün sahibi oldu.
            Şirketimiz, kurumsallaşma çalışmaları, çalışan ve paydaş memnuniyet düzeyleri, lider gelişimi, performans ve kariyer yönetimi, pozitif çalışan deneyimi gibi kriterlerle belirlenen bu ödülü; Benimsemiş olduğu değerlerle “Adaletli, İtibar, İnsan Odaklılık, Gönülden Çalışma, Çeviklik, Yenilikçilik, Sürdürülebilirlik” gibi pek çok alanda pozitif çalışan deneyimi inşa eden şirketler arasında yer almaya hak kazandı.
            YEPAŞ, İstanbul'da The Grand Tarabya’da düzenlenen törende 100-249 çalışan kategorisinde "Türkiye’nin En İyi İşvereni" seçildi.
            YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, bu başarıyı kutlayarak, "Başarılarımızı tescilleyen tüm ödüllerin birbirinden değerli olduğuna inanıyoruz. Bu ödül, çalışanlarımızın şirkete verdiği değeri ve katkılarını yansıtıyor. Birlikte daha büyük başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler : YEPAŞ’A, "EN, İYİ, İŞVEREN"ÖDÜLÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız