HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2021 Pazartesi Saat: 09:36

“KÖYÜN SUYU, KÖYLÜNÜN HAKKIDIR”

  İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk parti yönetimi ve Mesudiye ilçe başkanı Hamit genç ile birlikte dayılı köyünde içme suyu üzerinden yapılan projeyle ilgili yerinde incelemelerde bulundu. Dayılı köyünü ziyaret eden ve in
“KÖYÜN SUYU, KÖYLÜNÜN HAKKIDIR”

 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk parti yönetimi ve Mesudiye ilçe başkanı Hamit genç ile birlikte dayılı köyünde içme suyu üzerinden yapılan projeyle ilgili yerinde incelemelerde bulundu.

Dayılı köyünü ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Ekrem Şentürk, halkın haklı mücadelesine destek olacaklarını belirtti.

Hiç bir kimsenin hakkınız olan suyunuzu bir başka amaçla veya bir başka bahaneyle elinizden alınmasına İYİ Parti olarak müsade etmeyeceğiz diyen Şentürk,

Her gün olduğu gibi bugünde halkımızın yanında olmamız gereği olarak Mesudiye ilçemizin Dayılı köyündeydik. Köy muhtarı ile birlikte dayılı köyünün içme suyu olarak kullandıkları pınarlarının ellerinden alınması hamlesine karşı dertlerini dinledik. Haklı olduklarını gördük. Bu hususta Dayılı köyü halkının yanında olacağımızın herkesçe bilinmesini isteriz. Kırsalda üreten devlete ve millete maliyet getirmeden geçimlerini sağlayan Dayılı köyü sakinlerini tebrik ediyorum. Hiç bir kimsenin hakkınız olan suyunuzu bir başka amaçla veya bir başka bahaneyle elinizden alınmasına İYİ Parti olarak müsade etmemiz mümkün değildir. Kimsenin de almaya gücü yetmeyecektir” dedi.

“KÖYÜN SUYU KÖYLÜNÜN HAKKIDIR”

Köy muhtarı Selahattin Dolu ise mücadeleden vazgeçmeyeceklerini belirterek Ordu valisi Tuncay Sonel ve OBB başkanı Dr. Mehmet Hilmi Gülere çağrıda bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : “KÖYÜN, SUYU, KÖYLÜNÜN, HAKKIDIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız